ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι:

  1. Αύριο Πέμπτη 24/03/2022, θα πραγματοποιηθούν κατά τάξη τα εορταστικά αφιερώματα για την επέτειο του 1821. Οι μαθητές/τριες θα έλθουν το πρωί κανονικά, έχοντας μαζί τους μόνον εξοπλισμό για χειροτεχνικές κατασκευές.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν και οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν στις 10:00 π.μ.. Τα δημόσια μεταφορικά μέσα (ΚΤΕΛ & ΤΑΞΙ) θα λειτουργήσουν κανονικά, με μέριμνα για την πρόωρη αποχώρηση.

  1. Την ημέρα της Εθνικής Εορτής , Παρασκευή 25/03/2022, οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο σχολείο στις 08:30΄π.μ., φορώντας σκούρο μπλε παντελόνι τα αγόρια και φούστα τα κορίτσια, μαύρα παπούτσια και στο επάνω μέρος θα φορούν λευκή μπλούζα ή πουκάμισο. Αφού πάμε στην εκκλησία, θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο ηρώο, στις 10:30΄ π.μ. και παρέλαση στις 11:00΄π.μ.. Όλοι/ες θα πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει το προβλεπόμενο selftest της Παρασκευής με αρνητικό αποτέλεσμα, το οποίο να έχει δηλωθεί στο EDUPASS. Θα φορούν κανονικά τη μάσκα προστασίας και θα τη βγάλουν μόνο κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Τα δημόσια μεταφορικά μέσα (ΚΤΕΛ & ΤΑΞΙ) θα λειτουργήσουν κανονικά. Το ΚΤΕΛ θα παραλάβει τα παιδιά της Χρυσής στις 8:05΄π.μ.. Οι γονείς να ενημερώσουν, αύριο Πέμπτη το σχολείο, για το αν θα κάνουν χρήση αυτών στην επιστροφή.
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.