no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

Οι μαγευτικές παραλίες της Μεσσηνίας

Συγγραφέας: | 23 Ιανουαρίου 2017
| 2 σχόλια |

Θα δούμε  κάποιες μαγευτικές παραλίες που αξίζει κάποιος να επισκεφθεί.

1.Ελαία: ο μικρός παράδεισος κοντά στην Κυπαρισσία, μια απέραντη χρυσαφένια αμμουδιά με πευκοδάσος στο σημείο όπου εκβάλλει ο ποταμός Νέδα.

elaia

elaia

2. Φονέας: τα πρασινογάλαζα νερά στα οποία καθρεφτίζονται τα φουντωτά δέντρα που της προσφέρουν απλόχερα τη σκιά τους, τα μεγάλα λευκά βότσαλα και οι επιβλητικοί βράχοι στο πίσω μέρος της, δηλώνουν ότι πρόκειται για μία μοναδική παραλία.

foneas

foneas

3. Βοϊδοκοιλιά: το φυσικό μνημείο που βρίσκεται στην Πύλο, είναι από τις πλέον πολυφωτογραφημένες αμμουδιές της Ελλάδας. Το υπέροχο ημικύκλιο που σχηματίζει, τα κρυστάλλινα, τιρκουάζ νερά της και οι λευκοί της αμμόλοφοι με την ψιλή σαν πούδρα άμμο συνθέτουν ένα τοπίο φαντασμαγορικό.

voidokilia

voidokilia

4. Γλώσσα: η κρυμμένη μικρή παραλία που βρίσκεται στη σκιά της Βοϊδοκοιλιάς. Οι βράχοι που την περιβάλλουν και μπαίνουν βαθιά μέσα στη θάλασσα, σχηματίζουν ένα μικρό στενό στόμιο, που ίσα-ίσα επιτρέπει την είσοδο του νερού. Τα νερά στον μικρό κολπίσκο είναι διάφανα και η παραλία αμμώδης. Το δάσος που φθάνει μέχρι τις παρυφές της παραλίας δημιουργεί ένα μοναδικό σκηνικό.

glwssa

glwssa

5. Χρυσή ακτή: από τις πλέον όμορφες παραλίες της Μεσσηνίας.

xrisi akti

xrisi akti

6. Περούλια: ανήκει στο χωριό Βουνάρια, λίγα μόλις χιλιόμετρα από την Κορώνη. Κολυμπάς στα ήρεμα ζεστά νερά της σαν να είσαι σε πισίνα. Όταν κουραστείς μπορείς να κοιτάζεις την καταπράσινη θάλασσα ξαπλωμένος στην σκιά που σου προσφέρουν τα πεύκα που υψώνονται ακριβώς μπροστά στην παραλία.

peroulia

peroulia

κάτω από: Χωρίς κατηγορία

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Κατηγορίες