Πώς στέλνω ένα έγγραφο

Να σου πω ένα απλό τρόπο για να στέλνεις ένα έγγραφο? Ανοίγεις ένα έγγραφο από το word και γράφεις εκεί. Μην ξαναγράφεις τις ερωτήσεις !!!! Απλά τους αριθμούς μπροστά. Πάνω αριστερά υπάρχει μία δισκέτα για αποθήκευση .Το αποθηκεύεις. Σου ζητάει πως θέλεις να το αποθηκεύσεις και που να το αποθηκεύσεις. Επιλέγεις στην επιφάνεια εργασίας για να το βρίσκεις εύκολα. Μετά ανοίγεις το email και δίπλα στην Αποστολή έχει επισύναψη. Πατάς εκεί και σου ανοίγει η επιφάνεια εργασίας. Διαλέγεις το έγγραφο που έγραψες , περιμένεις να φορτώσει και το στέλνεις! Δοκίμασε  αν θέλεις, για να το μάθεις!!!
ΥΓ Στα Αγγλικά δεν απαντάμε ποτέ μονολεκτικά, κάνουμε προτάσεις…..

Αυτό το περιεχόμενο είναι προστατευμένο με συνθηματικό. Για να το δείτε εισάγετε το συνθηματικό σας παρακάτω:

27 Μαρτίου 2020 Εισάγετε το συνθηματικό σας για να δείτε τα σχόλια.

An interesting English site!

Γονείς και μαθητές,

θα ήθελα να σας ενημερώσω για το ακόλουθο site, το οποίο περιέχει εξαιρετικές ασκήσεις και παιχνίδια στ’ Αγγλικά για τα παιδιά σας! Χρειάζεται όμως προεγγραφή με χρήση email. Για το λόγο αυτό, τα παιδιά καλό θα ήταν να ζητήσουν την άδεια των γονέων. Ονομάζεται learning apps.

      https://learningapps.org/

Δημιουργήστε τα δικά σας cartoons!

Πώς τα πάτε με την τεχνολογία και με τα καινούρια εργαλεία;

Λοιπόν, σ’ αυτό το άρθρο θα σας συστήσω σε δύο εντελώς καινούρια. Το πρώτο είναι το Pixton. Μ’ αυτό μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας ή τα δικά σας κινούμενα σχέδια και να τους προσθέσετε διαλόγους. Αν είστε έτοιμοι, ακολουθείστε τα ακόλουθα βήματα:

1) Συνδεθείτε με τον ακόλουθο σύνδεσμο(αντιγραφή, άνοιγμα σε καινούρια καρτέλα)

https://www.pixton.com/gr/create

2) Θα είσάγετε το username:ATHINA123 και το password:ATHI1978 και θα πατήσετε ΣΥΝΔΕΣΗ.

3) πάνω αριστερά θα δείτε ένα μολύβι.Είναι το μεσαίο εικονίδιο.Πατήστε το.

4) διαλέξτε το τετράγωνο που λέει κόμικς

5) μετά αρχάριος

6) διαλέγετε ποια φωτογραφία θέλετε

7) πόσους χαρακτήρες θέλετε

8) ανοίγει η φωτογραφία με τον χαρακτήρα που βάλατε και τώρα πρέπει να προσθέσετε τους διαλόγους .Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε τον Present Simple!

9) Αφού είναι έτοιμο, να πάρετε ένα screenshot (αν το κάνετε από υπολογιστή, βρίσκεται στα βοηθήματα Windows, εργαλείο αποκομμάτων) και αποθηκεύστε το στην επιφάνεια εργασίας.

10) Αφού το ολοκληρώσετε, συνδεθείτε με τον επόμενο σύνδεσμο.Είναι ένας ψηφιακός τοίχος πάνω στον οποίο πρέπει να αναρτήσετε το δικό σας κινούμενο σχέδιο!

https://padlet.com/akazana/qdyvvqem4w5g

Στο δεξί κάτω μέρος της οθόνης θα δείτε ένα  +  με φούξια χρώμα. Πατήστε το και αναζητήστε το απόκομμα από την επιφάνεια εργασίας που το αποθηκεύσατε. Παρακαλώ, μην ξεχάσετε να γράψετε τα ονόματά σας.

Ώρα για εκθεσούλα!

Παιδιά, συνδεθείτε με τον ακόλουθο σύνδεσμο.

Θα σας παραπέμψει σε ένα έγγραφο των google docs

για να βρείτε το θέμα για την εκθεσούλα σας.

*Για να μπορέσετε να γράψετε πάνω στο έγγραφο, θα πρέπει να μου ζητήσετε άδεια για να σας τη δώσω.

https://docs.google.com/document/d/11Iqo0tWcAUW1l7DDN_I9LT__ng4audSKyAZ5Zow2ZCo/edit

Καλώς ήρθατε!

Γεια σας, παιδιά!Καλώς ήρθατε στο δικό μας blog!Αυτό το blog δημιουργήθηκε, με σκοπό να μας φέρνει πιο κοντά και να μας βοηθά να επικοινωνούμε αυτές τις δύσκολες ημέρες. Εδώ θα περνάμε το χρόνο μας ευχάριστα και εποικοδομητικά μέσα από ασκησούλες και παιχνιδάκια στ’ Αγγλικά. Let’s have some fun together!