«

»

Μαΐ 25 2014

Τρία Βραβεία σε μαθήτριές μας στο Διαγωνισμό Αφίσας για τις δημιουργίες τους στο μάθημα των Εικαστικών

βραβείο στα εικαστικάΤρία βραβεία απέσπασαν μαθήτριές μας με τα έργα τους, δημιουργίες στο μάθημα των Εικαστικών, στο Σχολικό Διαγωνισμό Αφίσας που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων δια του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο Καλλιτεχνικών κ. Σταματοπούλου Μαρία.

Ο Διαγωνισμός απευθυνόταν σε μαθητές και μαθήτριες των τριών τάξεων των Γυμνασίων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων με κεντρικό θέμα: «Ας δημιουργήσουμε ένα καλύτερο Διαδίκτυο μαζί» και συμμετείχαν περισσότερα από 300 ατομικά και ομαδικά έργα. Σκοπός του είναι μαθητές και μαθήτριες μέσα από τις καλλιτεχνικές δημιουργίες τους να δώσουν μηνύματα σωστής χρήσης του διαδικτύου με στόχο να χτισθεί ένα καλύτερο Διαδίκτυο για όλους μας.
Από τα συνολικά πέντε βραβεία που απένειμε η επιτροπή στην κατηγορία «ατομικά έργα», τα τρία βραβεία απέσπασαν τα έργα των μαθητριών της Γ΄ Τάξης του σχολείου μας: Βλάχου Ναταλίας, Ευαγγέλου Ιφιγένειας και Τσιάβου Μαρίας. Τα βραβευθέντα έργα δημιουργήθηκαν την ώρα του μαθήματος των Εικαστικών, σαν μέρος της ενότητας «Καλές και Εφαρμοσμένες τέχνες»

Τα βραβεία παρέλαβαν οι μαθήτριες από τους Σχολικούς Συμβούλους Ιωαννίνων της επιτροπή απονομής, κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων παρουσίασης Προγραμμάτων – Δράσεων Σχολικών Δραστηριοτήτων “Γιορτές Μαθητικής Δημιουργίας”, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο Δ. Χατζής (20/05/2014).

το έργο της Βλάχου Ναταλίας

το έργο Βλάχου Ναταλίας

το έργο της Ευαγγέλου Ιφιγένειας

το έργο της Ευαγγέλου Ιφιγένειας

 

το έργο της Τσιάβου Μαρίας

το έργο της Τσιάβου Μαρίας

Λεπτομέρειες για το διαγωνισμό στο σχετικό έγγραφο που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Δ.Δ.Ε. Ιωαννίνων ΕΔΩ

CC BY-NC-SA 4.0 Τρία Βραβεία σε μαθήτριές μας στο Διαγωνισμό Αφίσας για τις δημιουργίες τους στο μάθημα των Εικαστικών από Yannis Zogakis διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0. Δικαιώματα πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτής της άδειας χρήσης ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στη σελίδα https://blogs.sch.gr/artszosimea/about/.

1 comment

  1. Elena Gadri

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και πολλά ΜΠΡΑΒΟ στις μαθήτριες, αλλά και στον άξιο καθηγητή τους!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων