Έργα για την Ασφάλεια στο διαδίκτυο Ulysse 2015 “la toile de Pénélope”

Έργα που δημιούργησαν μαθητές και μαθήτριες στο μάθημα των Εικαστικών για την αφίσα της ημέρας ασφαλούς διαδικτύου (10/2/2015) στο πλαίσιο του etwinning έργου Ulysse 2015: “la toile de Pénélope” που συμμετέχει το σχολείο μας. Αφόρμηση είχαν 5 συνεργατικά κείμενα των συμμαθητών τους που γράφτηκαν στο μάθημα των Γαλλικών της κας Ελένης Χαρτζάβαλου που είναι ιδρυτής και υπεύθυνη του έργου για το σχολείο μας.

Το Γαλλόφωνο έργο στοχεύει επιπλέον στην αναγνώριση, κατανόηση και αντιμετώπιση των κινδύνων του διαδικτύου. Οι μαθητές μέσω του έργου συμμετέχουν στον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου στις 10/02/2015. Συνιδρυτής είναι το σχολείο Lafrançaise της Γαλλίας ενώ συμμετέχουν σχολεία από: Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Τυνησία.

δείτε περισσότερα στο δημόσιο χώρο του έργου (twinspace) εδώ

CC BY-NC-SA 4.0 Έργα για την Ασφάλεια στο διαδίκτυο Ulysse 2015 “la toile de Pénélope” από Yannis Zogakis διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0. Δικαιώματα πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτής της άδειας χρήσης ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στη σελίδα https://blogs.sch.gr/artszosimea/about/.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση