Παρουσίαση του project αφιέρωμα στον Βασίλη Καζάκο

Οι μαθητές και μαθήτριες της Α και Β τάξης του σχολείου μας, στο μάθημα των Εικαστικών δημιούργησαν έργα χαρακτικής, αφιερωμένα στον  στον Γιαννιώτη ζωγράφο και χαράκτη Βασίλη Καζάκο με αφορμή το “Συμπόσιο χαρακτικής – μνήμη Β. Καζάκου που διοργάνωσε η ΠΕΔΙΕΚ Ηπείρου, η Δ/ση Β/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων, η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Ιωαννιτών και άλλοι φορείς.

Στην έκθεση μαθητικών έργων χαρακτικής που έγινε κατά τη διάρκεια του συμποσίου στα ΓΑΚ – Ιστορικό αρχείο Ηπείρου, στα Ιωάννινα από 11/5/2015 έως 13/5/2015, παρουσιάσαμε σε δύο ταμπλό περίπου 60 έργα μαθητών και άλλα τόσα προβλήθηκαν σε διαφάνειες.

δείτε μερικά στιγμιότυπα από το project – αφιέρωμα στον Βασίλη Καζάκο.

 

σύνθεση έργων χαρακτικής μαθητώνσύνθεση έργων χαρακτικής μαθητών

Η προσέγγιση της Τέχνης και τεχνικών της χαρακτικής και της Τέχνης του Β. Καζάκου έγινε με βάση την ενότητα “χαρακτική” και υπονότητες όπως ζωγραφικός χώρος, σύνθεση – καλλιτεχνικές συνθέσεις, η δική μου πραγματικότητα για την Α τάξη και  τις: σχέδιο και χρώμα, ζωγραφικός χώρος, ανάλυση και σύνθεση, αλληγορικά και συμβολικά έργα, για τη Β Τάξη.

CC BY-NC-SA 4.0 Παρουσίαση του project αφιέρωμα στον Βασίλη Καζάκο από Yannis Zogakis διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0. Δικαιώματα πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτής της άδειας χρήσης ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στη σελίδα https://blogs.sch.gr/artszosimea/about/.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση