Κυκλοφορώ σωστά, δράση ευαισθητοποίησης οδηγών

Στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας 2018 και με διαθεματική προσέγγιση μέσω των μαθημάτων των Εικαστικών και της Οικιακής Οικονομίας , οι μαθητές της Α΄γυμνασίου του Πρότυπου Γυμνασίου Ζωσιμαίας Σχολής ζωγράφισαν και σχεδίασαν ενημερωτικά φυλλάδια με θέμα “Κυκλοφορώ σωστά“.

Με τη βοήθεια της τροχαίας Ιωαννίνων και συγκεκριμένα του κ. Ε. Ζήκου υπεύθυνου για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, ομάδα μαθητών μοίρασε τα φυλλάδια στους διερχόμενους οδηγούς έξω από το σχολείο μας, με σκοπό να τους ευαισθητοποιήσουν σε θέματα σωστής οδικής συμπεριφοράς στοχεύοντας ιδιαίτερα στις υποχρεώσεις τους όταν πλησιάζουν σε διαβάσεις πεζών.

Υπεύθυνοι – συντονιστές εκπαιδευτικοί: Ζωγάκης Γιάννης, Εικαστικών και Βρίγκα Παναγιώτα, Οικιακής Οικονομίας.

Στην ομαλή διεξαγωγή της δράσης και την επιτυχία της συνέβαλαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας: Ραμπαούνη Βάσω, Φιλόλογος και Μαλάμου Κωνσταντίνα, Χημικός.

Ευχαριστούμε την τροχαία Ιωαννίνων και ιδιαίτερα τον κ. Επαμεινώνδα Ζήκο, Αστυνόμο Α΄και υπεύθυνο για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής για την αρωγή και αμέριστη συμπαράσταση σε κάθε προσπάθεια για ασφαλέστερη κυκλοφορία πεζών και οδηγών στην πόλη μας.

δείτε ενδεικτικά έργα μαθητών/τριών και εδώ

 

CC BY-NC-SA 4.0 Κυκλοφορώ σωστά, δράση ευαισθητοποίησης οδηγών από Yannis Zogakis διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0. Δικαιώματα πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτής της άδειας χρήσης ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στη σελίδα https://blogs.sch.gr/artszosimea/about/.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση