Βραβείο Ετικέτα Ποιότητας eTwinning για τη συμμετοχή στο Ulysse 2015

Με Ετικέτα Ποιότητας eTwinning βραβεύθηκε η συμμετοχή μας, με δημιουργίες στο μάθημα των Εικαστικών, στο έργο «Ulysse 2015: la toile de Pénélope». Ετικέτα ποιότητας Etwinning Ulysse 2015

Στο μάθημα των Εικαστικών, μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στο γαλλόφωνο πρόγραμμα eTwinning με τίτλο «Ulysse 2015: la toile de Pénélope«/ «Οδυσσέας 2015: ο ιστός της Πηνελόπης», δημιούργησαν έργα με αφόρμηση συνεργατικές ιστορίες για τους κινδύνους στο διαδίκτυο, που σύνθεσαν στο μάθημα των Γαλλικών. Επιπλέον, παρουσίασαν τα εικαστικά έργα τους σε έκθεση στο χώρο του σχολείου, συμμετέχοντας στον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς διαδικτύου, στο twinspace του προγράμματος, εμπλούτισαν εικονογραφικά την ψηφιακή έκδοσή του στο ISSUU και τα δημοσίευσαν σε βίντεο στο ΠΣΔ

 Ulysse2015 logo

λίγα λόγια για το Πρόγραμμα:

Το  «Ulysse 2015: la toile de Pénélope«/ «Οδυσσέας 2015: ο ιστός της Πηνελόπης», είναι γαλλόφωνο eTwinning έργο  με ιδρυτή την καθηγήτρια Γαλλικών του σχολείου μας κα Ελένη Χαρτζάβαλου και τον Vayssié Eric του Collège Antonin Perbosc-Lafrançaise της Γαλλίας.Οι μαθητές μας που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα συνεργάστηκαν με μαθητές από σχολεία της Γαλλίας, Ελλάδας, Ιταλίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας, Ρουμανίας αλλά και Τυνησίας, με γλώσσα συνεργασίας και επικοινωνίας τη γαλλική.

Το έργο κρίθηκε σύμφωνα με τα έξι κριτήρια από την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning και επιβραβεύτηκε με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας (Quality Label). Σύμφωνα με την ΕΥY, τα θετικά στοιχεία του έργου αποτέλεσαν η πρωτότυπη και δημιουργική προσέγγιση του θέματος, η αλληλεπίδραση μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών, η χρήση συνεργατικών εργαλείων ΤΠΕ για την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων, η άριστη οργάνωση του Twinspace (ηλεκτρονική πλατφόρμα συνεργασίας) και η αξιολόγηση και διάχυση του έργου! Το έργο αποτέλεσε παιδαγωγική καινοτομία.

Συγχαρητήρια σε όλους τους Etwinners του « Ulysse 2015 » !!!

 

δείτε περισσότερα στο twinspace εδώ

CC BY-NC-SA 4.0 Βραβείο Ετικέτα Ποιότητας eTwinning για τη συμμετοχή στο Ulysse 2015 από Yannis Zogakis διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0. Δικαιώματα πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτής της άδειας χρήσης ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στη σελίδα https://blogs.sch.gr/artszosimea/about/.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση