Ασφάλεια στο διαδίκτυο – Ulysse 2015 “la toile de Pénélope”

Έργα από τις διαθεματικές δραστηριότητες για την ασφάλεια στο διαδίκτυο στο πλαίσιο του eTwinning έργου «Ulysse 2015: la toile de Pénélope»  /  «Οδυσσέας 2015 : ο ιστός της Πηνελόπης».
Το Γαλλόφωνο έργο με ιδρυτή και υπεύθυνη για το σχολείο μας την καθηγήτρια Γαλλικών Ελένη Χαρτζάβαλου οργανώθηκε διαθεματικά με τα Εικαστικά και στοχεύει επιπλέον στην αναγνώριση, κατανόηση και αντιμετώπιση των κινδύνων του διαδικτύου. Οι μαθητές μέσω του έργου συμμετέχουν στον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου στις 10/02/2015.
Συνιδρυτής είναι το σχολείο Lafrançaise της Γαλλίας. Συμμετέχουν σχολεία από: Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Τυνησία.

δείτε περισσότερα στο δημόσιο χώρο του έργου (twinspace) εδώ

CC BY-NC-SA 4.0 Ασφάλεια στο διαδίκτυο – Ulysse 2015 “la toile de Pénélope” από Yannis Zogakis διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0. Δικαιώματα πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτής της άδειας χρήσης ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στη σελίδα https://blogs.sch.gr/artszosimea/about/.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση