«

»

Μαΐ 11 2015

Συμμετοχή στο «Συμπόσιο Χαρακτικής – Μνήμη Β. Καζάκου»

συμπόσιο χαρακτικής "Β. Καζάκου"Το Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής συμμετέχει στο «Συμπόσιο Χαρακτικής – Μνήμη Β. Καζάκου», στα Γενικά Αρχεία του Κράτους Ηπείρου, με έκθεση μαθητικών έργων χαρακτικής που δημιουργήθηκαν στο μάθημα των Εικαστικών υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Γ. Ζωγάκη. Θα παρουσιαστούν περίπου 60 μαθητικά έργα χαρακτικής και άλλα τόσα θα προβληθούν σε διαφάνειες.
Επιπλέον, τη Δευτέρα 11/5/2015 μαθητές μας θα συμμετάσχουν στα βιωματικά εργαστήρια χαρακτικής που θα γίνουν στο χώρο των ΓΑΚ – Ιστορικό αρχείο Ηπείρου υπό την καθοδήγηση του κ. Ζωγάκη και τη συνοδεία των εκπαιδευτικών Κ. Μπεκιάρη, Β. Ραμπαούνη, Κ. Σταύρου, του σχολείου μας.
Το Συμπόσιο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Γιαννιώτη ζωγράφου – χαράκτη, καθηγητή της Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας, Βασίλη Καζάκου, για τα 70 χρόνια από τη γέννηση του και το διοργανώνει η Περιφερειακή Δ/νση Π. & Δ. Εκπαίδευσης Ηπείρου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ηπείρου, τον Δήμο Ιωαννιτών, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και άλλους φορείς στα ΓΑΚ – Ιστορικό αρχείο Ηπείρου στα Ιωάννινα από 11/5/2015 έως 13/5/2015.

πρόσκληση, πρόγραμμα συμποσίου στην ιστοσελίδα της ΠΕΔΙΕΚ Ηπείρου εδώ ή εδώ

xaraktika ...

Πηγή: Συμμετοχή στο «Συμπόσιο Χαρακτικής – Μνήμη Β. Καζάκου» – Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής

CC BY-NC-SA 4.0 Συμμετοχή στο «Συμπόσιο Χαρακτικής – Μνήμη Β. Καζάκου» από Yannis Zogakis διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0. Δικαιώματα πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτής της άδειας χρήσης ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στη σελίδα https://blogs.sch.gr/artszosimea/about/.

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων