«

»

Μαρ 10 2018

Συμμετοχή με έργα μαθητών στην εικαστική δράση ΠΟΛ(Ε)ΙΣ του ΠΙΟΠ

ομαδική μαθητική έκθεση χαρακτικήςΤο σχολείο μας επιλέχθηκε μεταξύ άλλων να συμμετάσχει στην καλλιτεχνική δράση με θέμα «ΠΟΛ(Ε)ΙΣ» που διοργανώνει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Πειραιώς (ΠΙΟΠ) – Μουσείο Αργυροτεχνίας Ιωαννίνων, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς Εικαστικών μαθημάτων κλάδου ΠΕ08 της Περιφέρειας Ηπείρου στο πλαίσιο εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2017-2018.

Επιλέξαμε να συμμετέχουμε με έργα χαρακτικής των μαθητών της Α΄ Τάξης που θα γίνουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σε υλικά κατάλληλα για την ηλικία τους, τις συνθήκες του εργαστηρίου, το χρόνο αλλά και τα χρήματα που έχουμε στη διάθεσή μας.

Έτσι ως πιο κατάλληλο υλικό επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε Μπλε Διογκωμένο Πολυστυρένιο (EPS) και για την εκτύπωση μαύρο υδατοδιαλυτό μελάνι σε χαρτί αφής. Μέρος της δαπάνης των υλικών προσφέρθηκε να χορηγήσει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Πειραιώς.

Τα έργα των μαθητών μας θα παρουσιασθούν σε ομαδική μαθητική έκθεση που θα γίνει στο χώρου του Μουσείου Αργυροτεχνίας Ιωαννίνων το μήνα Μάιο.

η πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος του ΠΙΟΠ

 

 

 

CC BY-NC-SA 4.0 Συμμετοχή με έργα μαθητών στην εικαστική δράση ΠΟΛ(Ε)ΙΣ του ΠΙΟΠ από Yannis Zogakis διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0. Δικαιώματα πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτής της άδειας χρήσης ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στη σελίδα https://blogs.sch.gr/artszosimea/about/.

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων