«

»

Δεκ 26 2013

Σκηνικά για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Με εθελοντική ομάδα μαθητών σχεδιάσαμε και ετοιμάσαμε τα σκηνικά για τη γιορτή των Χριστουγέννων.

Η προετοιμασία των σκηνικών ήταν ένα έργο αρκετά δύσκολο μιας και οι μαθητές και μαθήτριες συμμετείχαν για πρώτη φορά σε τέτοια ομαδική δραστηριότητα. Με τον κατάλληλο συντονισμό και την προσεκτική επιλογή των υλικών ώστε να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν όλοι, καταφέραμε να οργανώσουμε μια ευχάριστη δραστηριότητα με υψηλό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιήσαμε σκούρο μπλε χαρτί του μέτρου, λαδοπαστέλ και πλαστικό χρώμα τοίχων. Εργαστήκαμε αρχικά στο δάπεδο και έγινε ένα ενιαίο έργο που, μετά, κόπηκε στις διαστάσεις που χρειάζονταν και στερεώθηκε στα ταμπλό της σκηνής.

Η γιορτή διοργανώθηκε με την επίβλεψη και το συντονισμό τη Θεολόγου, καθηγήτριας του σχολείου μας, κας Τσιώρη Παρασκευής.

CC BY-NC-SA 4.0 Σκηνικά για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή από Yannis Zogakis διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0. Δικαιώματα πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτής της άδειας χρήσης ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στη σελίδα https://blogs.sch.gr/artszosimea/about/.

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων