«

»

Μαΐ 17 2017

Προετοιμάζοντας την έκθεση με τα έργα μας

Ανάμεσα στα τόσα που προσφέρει στα παιδιά ενασχόληση με τις καλές τέχνες είναι και η ανάπτυξη κριτικά σκεπτόμενων ατόμων με την ανάλυση, την κατανόηση και την κριτική προσέγγιση του δικού τους έργου αλλά και του έργου των συμμαθητών τους. Η στιγμή που θα πρέπει να επιλέξεις πιο από τα έργα σου θα παρουσιάσεις στο ευρύτερο κοινό αλλά και θα δεις τα έργα των άλλων συνειδητοποιείς πως υπάρχουν πολλαπλές, διαφορετικές «σωστές» εκδοχές και απόψεις για το ίδιο θέμα. Έτσι, το έργο του καθενός δεν θα είναι η μοναδική εκδοχή στο ζητούμενο και όλοι είναι δημιουργοί αλλά και δέκτες της δημιουργίας των άλλων. Επιπλέον μια ομαδική έκθεση πρέπει να γίνεται προσπάθεια ώστε μην αδικείται κανένα έργο και όλα να δείχνουν εναρμονισμένα.

Αφού επιλέξαμε τα έργα για την έκθεση ξεκινήσαμε να στήνουμε την παρουσίαση τους στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου.

 

CC BY-NC-SA 4.0 Προετοιμάζοντας την έκθεση με τα έργα μας από Yannis Zogakis διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0. Δικαιώματα πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτής της άδειας χρήσης ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στη σελίδα https://blogs.sch.gr/artszosimea/about/.

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων