Πλοηγήσου με ασφάλεια στο χώρο του παγκόσμιου ιστού

Μελετώντας την ενότητα για τις εφαρμοσμένες τέχνες, τη σύνθεση στον εσωτερικό χώρο (Διακόσμηση εσωτερικών χώρων – Σκηνικά) και την ενότητα “το χαρτί και οι τεχνικές του“,  μαθητές της Β τάξης δημιούργησαν έργα με θέματα σχετικά με τον παγκόσμιο ιστό (διαδίκτυο), την ασφαλή πλοήγηση και τα προσωπικά δεδομένα.

Τα έργα δημιουργήθηκαν ατομικά, με μορφή μακέτας σκηνικών και παρουσιάζουν το w.w. web ως πραγματικό χώρο με πλήθος στοιχεία που συμβολίζουν τις απόψεις των μαθητών για την ασφαλή κίνηση μέσα σ αυτόν. Το σύνολο των έργων αποτέλεσε μια ενιαία ομαδική σύνθεση που χαρακτηρίζεται από την παρότρυνση stay safe και την αναφορά στην ημέρα ασφαλούς διαδικτύου SID.

 

CC BY-NC-SA 4.0 Πλοηγήσου με ασφάλεια στο χώρο του παγκόσμιου ιστού από Yannis Zogakis διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0. Δικαιώματα πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτής της άδειας χρήσης ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στη σελίδα https://blogs.sch.gr/artszosimea/about/.

2 σχόλια

    • Σπύρος Παπασπύρου στο 3 Απριλίου 2016 στις 18:48
    • Απάντηση

    Μπράβο!

    1. Ευχαριστούμε πολύ Σπύρο!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση