Λέμε ΟΧΙ σε κάθε εκφοβισμό

εκφοβισμός, σύνθεση, μικτά υλικάΜελετώντας την ενότητα για τις εφαρμοσμένες τέχνες, τη σύνθεση στον εσωτερικό χώρο (Διακόσμηση εσωτερικών χώρων – Σκηνικά) και την ενότητα “το χαρτί και οι τεχνικές του“,  μαθητές της Β τάξης δημιούργησαν έργα με θέμα την διαφορετικότητα και την προστασία από κάθε εκφοβισμό.

Τα έργα δημιουργήθηκαν ατομικά, με μορφή μακέτας σκηνικών και παρουσιάζουν το θέμα ως πραγματικό χώρο με πλήθος στοιχεία που συμβολίζουν τις απόψεις των μαθητών. Το σύνολο των έργων αποτέλεσε μια ενιαία ομαδική σύνθεση που χαρακτηρίζεται από την πλέξη χαρτιών σε μορφή νήματος συμβολίζοντας την πολυπλοκότητα της κατάστασης.

δημιουργία σε χαρτόκουτο δημιουργία σε χαρτόκουτο φιγούρες - εκφοβισμός χρωματίζοντας τα χαρτόκουτα όχι στον εκφοβισμό no bulling stop bulling stop bulling ekfovismos B 003 ekfovismos B 004 ekfovismos B 005συνεργατική σύνθεση για τον εκφοβισμόεκφοβισμός, σύνθεση, μικτά υλικά

CC BY-NC-SA 4.0 Λέμε ΟΧΙ σε κάθε εκφοβισμό από Yannis Zogakis διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0. Δικαιώματα πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτής της άδειας χρήσης ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στη σελίδα https://blogs.sch.gr/artszosimea/about/.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση