Ημέρες Διαστήματος

Ημέρες Διαστήματος

Αυτή τη σχολική χρονιά το Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων αποφασίζει να πετάξει στο …Διάστημα!

Το σχολείο μας συμμετέχει σε δραστηριότητες εμπνευσμένες από την εξερεύνηση του διαστήματος όπως προβολές, παρατηρήσεις με τηλεσκόπια, εικαστικές δημιουργίες, μελέτη σχετικών κειμένων στα Φιλολογικά και Ξενόγλωσσα μαθήματα, Μουσική και άλλα τόσα που δεν περιγράφονται.

Αποκορύφωμα είναι οι “Ημέρες Διαστήματος“, κατά τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2014. Ημέρες γεμάτες εκδηλώσεις όπως ομιλίες επιστημόνων, τηλεσκοπικές παρατηρήσεις, επιμορφωτικά σεμινάρια για καθηγητές, εκθέσεις έργων και εικαστικές παρεμβάσεις από μαθητές και πολλά άλλα ακόμη.

Η προσέγγιση του θέματος μέσα από δραστηριότητες Τέχνης ξεκίνησε. Σχεδιάζουμε έργα για αφίσες και συμμετέχουμε με έργα – αφιερώματα στον Alexander Calder, στην mobile Art και την kinetic Art

Έτοιμοι; Απογειωνόμαστε !!!
ταξίδι στο διάστημα

Δείτε περισσότερα στο ιστολόγιο του project

CC BY-NC-SA 4.0 Ημέρες Διαστήματος από Yannis Zogakis διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0. Δικαιώματα πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτής της άδειας χρήσης ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στη σελίδα https://blogs.sch.gr/artszosimea/about/.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση