«

»

Μαΐ 27 2015

Ευχαριστίες για το Συμπόσιο Χαρακτικής στη μνήμη του Β. Καζάκου από τη σύζυγό του

Με δημόσια, ανοικτή επιστολή εκφράζει ευχαριστίες η κα Κασσιανή Καζάκου, σύζυγός του ζωγράφου – χαράκτη Βασίλη Καζάκου, σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του τριήμερου Συμποσίου Χαρακτικής στα ΓΑΚ – Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ηπείρου στη μνήμη για τα 70 χρόνια από τη γέννησή του Γιαννιώτη καλλιτέχνη.
Μεταξύ άλλων, αναφέρεται ιδιαίτερα σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν με τα έργα τους σε αυτή την προσπάθεια:
«……….. Ευχαριστώ θερμά τους (800 μαθητές και άνω) που επισκέφθηκαν τα βιωματικά εργαστήρια, όλους τους μαθητές και φοιτητές που συμμετείχαν με τα έργα τους σε αυτή την προσπάθεια με το εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους Εικαστικούς καθηγητές για την θαυμαστή προσπάθεια που έκαναν να διδάξουν στα παιδιά την Χαρακτική Τέχνη αλλά και να γνωρίσουν μέσα από αυτή το έργο του Β. Καζάκου: Μ. Γιωτάκη, Δ. Γούση, Γ. Ζωγάκη, Κ. Ζώη, Γ. Καλογιάννη, Π. Κρομμύδα, Σ. Λισγάρα. Γ. Μήτση, Β. Μπίστα, Π. Νουτσοπούλου, Ο. Σέλιο, Μ. Τάσιου.

…….»

χαρακτικά μαθητών για τον Βασίλη Καζάκο

δείτε όλο το κείμενο εδώ

CC BY-NC-SA 4.0 Ευχαριστίες για το Συμπόσιο Χαρακτικής στη μνήμη του Β. Καζάκου από τη σύζυγό του από Yannis Zogakis διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0. Δικαιώματα πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτής της άδειας χρήσης ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στη σελίδα https://blogs.sch.gr/artszosimea/about/.

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων