«

»

Νοέ 02 2015

Ευρωπαϊκό Βραβείο για το Ulysse 2015: la toile de Pénélope

Ευρωπαϊκό Βραβείο μας απένειμε η επιτροπή για τη συμμετοχή μας μέσω του μαθήματος των Εικαστικών στο etwinning έργο Ulysse 2015: la toile de Pénélope.

Ευρωπαϊκό Βραβείο Ulysse 2015 : la toile de Pénélope

Το έργο κρίθηκε σύμφωνα με έξι κριτήρια από την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning και επιβραβεύτηκε αρχικά με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας (QualityLabel).

Στο μάθημα των Εικαστικών, μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στο γαλλόφωνο πρόγραμμα eTwinning με τίτλο «Ulysse 2015: la toile de Pénélope«/ «Οδυσσέας 2015: ο ιστός της Πηνελόπης», δημιούργησαν έργα με αφόρμηση συνεργατικές ιστορίες για τους κινδύνους στο διαδίκτυο, που σύνθεσαν στο μάθημα των Γαλλικών. Επιπλέον, παρουσίασαν τα εικαστικά έργα τους σε έκθεση στο χώρο του σχολείου, συμμετέχοντας στον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς διαδικτύου, στο twinspace του προγράμματος, εμπλούτισαν εικονογραφικά την ψηφιακή έκδοσή του στο ISSUU και τα δημοσίευσαν σε βίντεο στο ΠΣΔ
Συγχαρητήρια σε όλους τους Etwinners του Ulysse2015 και στους ιδρυτές του,  την καθηγήτρια Γαλλικών του σχολείου μας κα Ελένη Χαρτζάβαλου και τον Vayssié Eric του Collège Antonin Perbosc-Lafrançaise της Γαλλίας.!!!
δείτε σχετικά με το πρόγραμμα και έργα μαθητών για το έργο εδώ

CC BY-NC-SA 4.0 Ευρωπαϊκό Βραβείο για το Ulysse 2015: la toile de Pénélope από Yannis Zogakis διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0. Δικαιώματα πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτής της άδειας χρήσης ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στη σελίδα https://blogs.sch.gr/artszosimea/about/.

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων