«

»

Απρ 12 2017

Επίσκεψη μελέτης στην έκθεση Γυναίκες ακίν[νίκ]ητες

  woman 01Επίσκεψη μελέτης πραγματοποιήσαμε με το Γ2 και Γ3 στην έκθεση Γυναίκες ακίνητες, Γυναίκες ανίκητες στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων. Στην έκθεση παρουσιάζονται 17 γλυπτά με θέμα τη γυναίκα, από τη συλλογή της Πινακοθήκης Δήμου Ιωαννιτών. Πρόκειται για έργα σημαντικών δημιουργών, που αντικατοπτρίζουν την πορεία, τα εικαστικά ρεύματα και τις τεχνικές απεικόνισης της γυναικείας μορφής στη νεοελληνική γλυπτική.

Στην έκθεση, τους μαθητές ξενάγησε η γλύπτρια και πρώην εκπαιδευτικός εικαστικών, Ευδοκία Παπαγεωργίου της οποίας έργο παρουσιάζεται στην έκθεση. Οι μαθητές χωρισμένοι σε ομάδες αφού περιηγήθηκαν στην έκθεση, ξεναγήθηκαν από την κ. Παπαγεωργίου, συμπλήρωσαν φύλλα εργασίας και φωτογράφησαν τα έργα και για το μάθημα των εικαστικών όπου πρόκειται να τα επεξεργαστούν και να τα παρουσιάσουν σε ατομικές και ομαδικές φωτογραφικές συνθέσεις.

woman-02

woman 03

Οι εργασίες εντάσσονται στο πλαίσιο της 3ης ενότητας Νέες τεχνολογίες, Θέμα1: Φωτογραφία

CC BY-NC-SA 4.0 Επίσκεψη μελέτης στην έκθεση Γυναίκες ακίν[νίκ]ητες από Yannis Zogakis διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0. Δικαιώματα πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτής της άδειας χρήσης ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στη σελίδα https://blogs.sch.gr/artszosimea/about/.

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων