«

»

Οκτ 05 2013

Εικαστική Μελέτη της Ιστορίας της Ηπείρου μέσα από τα εκθέματα του Αρχαιολογικού Μουσείου Ιωαννίνων

σχεδιάζοντας στο ΜουσείοΦύλλα εργασίας για την μελέτη μέσω των Εικαστικών και την προσέγγιση της Ιστορίας της Ηπείρου μέσω των εκθεμάτων του Αρχαιολογικού Μουσείου Ιωαννίνων. Κάποιοι από τους ειδικότερους στόχους μας είναι ή καλλιέργεια και η ενδυνάμωση της παρατηρητικότητας, της οπτικής αντίληψης και της ανάλυσης και σύνθεσης δεδομένων μέσα από το Ελεύθερο Σχέδιο εκ του φυσικού.

Δείτε το στο slideshare.net

Έτσι, μαθητές και μαθήτριες κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο Μουσείο θα έχουν την ευκαιρία να αποτυπώσουν, με τη μέθοδο και την τεχνική του Ελευθέρου Σχεδίου εκ του φυσικού, προεπιλεγμένα εκθέματα του μουσείου.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη είναι μέρος του προγράμματος «Ανακαλύπτοντας τον κόσμο του μουσείου» που συντονίζουν οι καθηγήτριες Φιλόλογοι, Μπουκουβάλα Άννα και Ραμπαούνη Βάσω.

Δείτε τη βιβλιοθήκη με όλο το πρόγραμμα εδώ στο ιστολόγιο «Ταξίδι με την τέχνη» της Βάσως Ραμπαούνη (πε2)

CC BY-NC-SA 4.0 Εικαστική Μελέτη της Ιστορίας της Ηπείρου μέσα από τα εκθέματα του Αρχαιολογικού Μουσείου Ιωαννίνων από Yannis Zogakis διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0. Δικαιώματα πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτής της άδειας χρήσης ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στη σελίδα https://blogs.sch.gr/artszosimea/about/.

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων