Διδακτική επίσκεψη στη Σχολή Καλών Τεχνών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Διδακτική επίσκεψη πραγματοποίησε το Α3 τμήμα με συντονιστή τον Ι. Ζωγάκη, στο Τμήμα Εικαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι μαθητές ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν α) στο εργαστήριο Γλυπτικής από τον Επίκουρο Καθηγητή κ Χρήστο Σκαλκώτο β) στο εργαστήριο Φωτογραφίας από το κ Κωνσταντίνο Ιγνατιάδη και γ) στο εργαστήριο Χαρακτικής από την Επίκουρη Καθηγήτρια κ Ράνια Σταθοπούλου.

Διδακτική επίσκεψη στη Σχολή Καλών Τεχνών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Η διδακτική επίσκεψη υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος των Καλλιτεχνικών και ένας από τους βασικούς στόχους ήταν η γνωριμία των μαθητών με την Ανώτατη Εκπαίδευση στις Καλές Τέχνες και η επαφή τους με μορφές Τέχνης και πρακτικές όπως αυτές διδάσκονται στα εργαστήρια του συγκεκριμένου τμήματος.

CC BY-NC-SA 4.0 Διδακτική επίσκεψη στη Σχολή Καλών Τεχνών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από Yannis Zogakis διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0. Δικαιώματα πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτής της άδειας χρήσης ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στη σελίδα https://blogs.sch.gr/artszosimea/about/.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση