γυναίκες ανίκητες – ακίνητες σε εικαστικές συνθέσεις μαθητών

Ιδιαίτερες συνθέσεις δημιούργησαν οι μαθητές της Γ Τάξης με τις φωτογραφίες τους από έργα της έκθεσης Γυναίκες ακίνητες, Γυναίκες ανίκητες του Αρχαιολογικού Μουσείου Ιωαννίνων. 

Οι μαθητές είχαν φωτογραφίσει τα έργα κατά τη διδακτική επίσκεψή που έγινε στην έκθεση στο πλαίσιο διαθεματικής εργασίας που αφορούσε στα μαθήματα των Εικαστικών, της Λογοτεχνίας και της Πληροφορικής, καθώς και τη θεματική της Ταυτότητας και του Φύλου, με την οποία ασχοληθήκαμε κατά τις δράσεις της θεματικής εβδομάδας.

Οι εργασίες έγιναν στο πλαίσιο της 3ης ενότητας Νέες τεχνολογίες, Θέμα1: Φωτογραφία Η επεξεργασία εικόνων έγινε στο gimp και τις παρουσιάσεις google και η συνολική τελική τους εργασία παρουσιάστηκε στην έκθεση μαθητικών έργων στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

τα έργα στην μαθητική έκθεση

 

CC BY-NC-SA 4.0 γυναίκες ανίκητες – ακίνητες σε εικαστικές συνθέσεις μαθητών από Yannis Zogakis διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0. Δικαιώματα πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτής της άδειας χρήσης ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στη σελίδα https://blogs.sch.gr/artszosimea/about/.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση