«

»

Σεπ 14 2014

Βραβείο Ετικέτας Ποιότητας eTwinning στα Εικαστικά για τη συμμετοχή στο έργο Eratosthenes 2014

Με Ετικέτα Ποιότητας eTwinning βραβεύθηκε η συμμετοχή μας με Εικαστικές δημιουργίες στο έργο Eratosthenes 2014

etwinning ετικέτα ποιότητας Ερατοσθένης 2014

Στο έργο Eratosthenes 2014 μαθητές από όλο τον κόσμο συνεργάζονται για να αναπαράγουν ένα από τα 10 ομορφότερα πειράματα όλων των εποχών: το πείραμα του Ερατοσθένη για το υπολογισμό της περιμέτρου της Γης.
Γνωρίζοντας ότι ένα έργο etwinning ενεργοποιεί δημιουργικά τους μαθητές και ενισχύει την επικοινωνιακή προσέγγιση, θεωρήσαμε σωστό να το υποστηρίξουμε διαθεματικά και μέσα από το μάθημα των Εικαστικών (Καλλιτεχνικών) ώστε να υπάρχουν πολλαπλές συγκλίνουσες διαδρομές προσέγγισης στο έργο.

Για την συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους οι μαθητές μας βραβεύονται με την ακόλουθη Ετικέτα Ποιότητας eTwinning. Συγχαρητήρια σε όλους!!!

etwinning ετικέτα ποιότητας Eratosthenis 2014

Μαζί με το βραβείο της Ετικέτας Ποιότητας eTwinning, η Εθνική και η Κεντρική Υπηρεσία Στήριξης μας απέστειλε και το παρακάτω μήνυμα:

Dear Yannis Zogakis (PROTYPO PEIRAMATIKO GYMNASIO ZOSIMAIAS SCHOLIS IOANNINON.), Congratulations! You have been just awarded with the Quality Label for the work you have done in eTwinning. Τα δύο βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα έργο eTwinning είναι η συνεργασία / αλληλεπίδραση των συνεργαζόμενων σχολείων σε όλες τις φάσεις του έργου (σχεδιασμός, υλοποίηση, αξιολόγηση, προβολή) σε επίπεδο εκπαιδευτικών και μαθητών, και η χρήση των ΤΠΕ για την υλοποίηση του έργου (παραγωγή αποτελεσμάτων) και για την ενίσχυση της συνεργασίας και της επικοινωνίας των εταίρων, τα οποία στο συγκεκριμένο έργο διαφαίνονται σε εξαιρετικό βαθμό.
Συγχαρητήρια!
ΕΥΥ eTwinning All the best, .

Εκφράζουμε και εμείς τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους, εκπαιδευτικούς και μαθητές,  συνεργάτες μας στο έργο. Τους ευχαριστούμε για τη συνεργασία σε αυτό το όμορφο ταξίδι αλληλεπίδρασης και γνώσης.

Στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ζωσιμαίας, συντονιστής της ομάδας των εκπαιδευτικών που εργάστηκαν για την υλοποίηση του έργου ήταν καθηγήτρια Γαλλικών Ελένη Χαρτζάβαλου και συμμετείχαν ακόμη, οι καθηγήτριες Βάσω Βλάχα (Μαθηματικών) και Τόκη Βασιλική (Πληροφορικής).
Το etwinning έργο Eratosthenes 2014 ίδρυσε ο VAYSSIE Eric (Γαλλία) η Tatjana Gulič (Σλοβενία) και συμμετείχαν συνολικά 27 συνεργάτες εκπαιδευτικοί από διάφορες χώρες τους οποίους ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Λεπτομέρειες για το έργο μπορείτε να δείτε εδώ

και εδώ Τα Εικαστικά στο πείραμα του Ερατοσθένη
http://www.etwinning.net/el/pub/profile.cfm?f=2&l=el&n=101402

CC BY-NC-SA 4.0 Βραβείο Ετικέτας Ποιότητας eTwinning στα Εικαστικά για τη συμμετοχή στο έργο Eratosthenes 2014 από Yannis Zogakis διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0. Δικαιώματα πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτής της άδειας χρήσης ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στη σελίδα https://blogs.sch.gr/artszosimea/about/.

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων