Βραβείο Ετικέτας Ποιότητας eTwinning για τη συμμετοχή μας στο έργο Ulysse 2014: l’odyssée du twinspace

Με Ετικέτα Ποιότητας eTwinning βραβεύθηκε η συμμετοχή μας με Εικαστικές δημιουργίες στο έργο Ulysse 2014: l’odyssée du twinspace.

Quality Label, Ulysse 2014

Για την συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους οι μαθητές μας βραβεύονται με την ακόλουθη Ετικέτα Ποιότητας eTwinning. Συγχαρητήρια σε όλους!!!

pupil Quality label, Ulysse 2014

Μαζί με το βραβείο της Ετικέτας Ποιότητας eTwinning, η Εθνική και η Κεντρική Υπηρεσία Στήριξης μας απέστειλε και το παρακάτω μήνυμα:

“Dear Yannis Zogakis (PROTYPO PEIRAMATIKO GYMNASIO ZOSIMAIAS SCHOLIS IOANNINON.), Congratulations! You have been just awarded with the Quality Label for the work you have done in eTwinning. Συγχαρητήρια! Υλοποιήσατε ένα πρωτότυπο και πολύ δημιουργικό έργο. Η συνεργασία και η αλληλεπίδραση εκπαιδευτικών και μαθητών είναι εμφανής σε όλα τα στάδιά του (σχεδιασμό, υλοποίηση, αξιολόγηση, προβολή). Το twinspace είναι πολύ καλά οργανωμένο και οι δραστηριότητες που υλοποιήσατε είναι πολλές, δημιουργικές και πολύ καλά σχεδιασμένες. Θετικά στοιχεία του έργου σας αποτελούν, επίσης, η δημιουργική χρήση ΤΠΕ για την παρουσίαση του υλικού, αλλά και την επικοινωνία των συνεργαζόμενων σχολείων, η αξιολόγηση που έγινε από εσάς και τους μαθητές σας σε κάθε στάδιο του, καθώς και η συγκέντρωση όλου του υλικού που δημιουργήσατε σε κοινό προϊόν (ebook, λίστα βίντεο κτλ). Μέσα από το έργο σας καταφέρατε να αναδείξετε τις κλίσεις των μαθητών σας και να καλλιεργήσετε κλίμα αλληλοσεβασμού και εκτίμησης της κουλτούρας των συνεργαζόμενων χωρών.”

Τα θερμά συγχαρητήρια μας και σε όλους, εκπαιδευτικούς και μαθητές, συνεργάτες μας στο έργο. Τους ευχαριστούμε για τη συνεργασία σε αυτό το όμορφο ταξίδι αλληλεπίδρασης και γνώσης.

Το Ulysse 2014: l’odyssée du twinspace είναι ένα γαλλόφωνο έργο και δημιουργός του, από το Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ζωσιμαίας, είναι η καθηγήτρια Γαλλικών Ελένη Χαρτζάβαλου, η οποία είχε αναλάβει και το δύσκολο ρόλο του συντονιστή της ομάδας των εκπαιδευτικών που εργάστηκαν για την υλοποίηση του. Από το σχολείο μας, συμμετείχαν ακόμη, οι καθηγήτριες: Βάσω Ραμπαούνη, Άννα Μπουκουβάλα, Ιωάννα Νείλα, Τόκη Βασιλική, Καλλιόπη Μπεκιάρη και Μαρία Εξάρχου.

Λεπτομέρειες για το έργο μπορείτε να δείτε εδώ

http://www.etwinning.net/el/pub/profile.cfm?f=2&l=el&n=96888

CC BY-NC-SA 4.0 Βραβείο Ετικέτας Ποιότητας eTwinning για τη συμμετοχή μας στο έργο Ulysse 2014: l’odyssée du twinspace από Yannis Zogakis διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0. Δικαιώματα πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτής της άδειας χρήσης ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στη σελίδα https://blogs.sch.gr/artszosimea/about/.

2 σχόλια

  1. Μπράβο και συγχαρητήρια στους καθηγητές/ριες και στους μαθητές/μαθήτριες!!!! Και σε άλλα τέτοια και ανώτερα!!! Μπράβο!!

    1. Ευχαριστούμε πολύ Έλενα!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση