Επίσκεψη του Μειονοτικού Λυκείου Τζελάλ Μπαγιάρ στο γραφείο του Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κομοτηνή

411086277 745633337592668 968749127497111205 n

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» οι μαθήτριες και οι μαθητές του σχολείου μας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, επισκέφθηκαν το γραφείο Europe direct στην Κομοτηνή.

Το Κέντρο Πληροφόρησης Europe Direct είναι η υπηρεσία, που μας βοηθά να βρούμε απαντήσεις σε κάθε είδους θέμα σχετικό με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Παρέχει σε όλους τους πολίτες τη δυνατότητα  να λαμβάνουν άμεσα πληροφορίες, συμβουλές και απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με τα όργανα, τη νομοθεσία, και τα προγράμματα της Ε.Ε., καθώς και τις δυνατότητες  χρηματοδότησης. Αποστολή του είναι να διανέμει πληροφορίες και συμβουλές για τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να προωθεί δραστήρια τη δημόσια συζήτηση σχετικά με την Ε.Ε., σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, να διευκολύνει τα ευρωπαϊκά όργανα στη διάδοση πληροφοριών και να παρέχει στο κοινό τη δυνατότητα ανάδρασης πληροφοριών προς τα θεσμικά όργανα της Ε.Ε.

Ευχαριστούμε θερμά την υπεύθυνη του Κέντρου Κομοτηνής Europe direct για την πλούσια και εξαιρετική ενημέρωση της ομάδας EPAS του σχολείου μας και για την ενδιαφέρουσα συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

#europedirectemt #schoolambassador #EPAS

Κατηγορίες: Γενικά νέα. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.