Γιορτάζοντας γενέθλια στο νηπιαγωγείο

Τα γενέθλια αποτελούν ένα ξεχωριστό και πολύ ευχάριστο γεγονός στη ζωή ενός παιδιού. Γι’ αυτό κι εμείς φροντίζουμε τα παιδάκια μας  να περνούν όμορφα διασκεδάζοντας!

Ταυτόχρονα αναπτύσσουν κοινωνικές δεξιότητες και εκφράζονται τραγουδώντας και χορεύοντας!! Επιπλέον, τα γενέθλια αποτελούν μία καλή ευκαιρία οι μαθητές/τριες να έρθουν σε επαφή με μαθηματικές έννοιες καθώς εξοικειώνονται  με την έννοια του χρόνου κι έρχονται σε επαφή με αριθμητικά σύμβολα, με αφορμή το νούμερο στο κεράκι της τούρτας! Ζωγραφίζοντας στον/στην συμμαθητή/τρια τους  και γράφοντας “χρόνια πολλά” εκφράζουν εικαστικά τα συναισθήματά τους κι εξασκούν τη λεπτή κινητικότητά τους. Επίσης, μιας και τα παιδάκια μας είναι τουρκόφωνα, μαθαίνουμε τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά να τραγουδάμε  το τραγούδι των γενεθλίων, να δίνουμε τις ευχές μας αλλά και να απαντάμε ευγενικά στο κέρασμα που μας προσφέρει ο/η φίλος/η μας που γιορτάζει!

Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς των μαθητών/τριών μας για τα ωραία κεράσματα και τη βοήθειά τους στην οργάνωση των γενεθλίων!!!

7

1 113220240609 180006

 

(Μουσική υπόκρουση από CapCut)