ETWINNING ”THE LITTLE HELEN”

logo 24

Μεγάλη έκπληξη περίμενε αυτές τις μέρες, τα παιδιά του σχολείου μας. Πρώτα, λάβαμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα από ένα κορίτσι -κούκλα , ”την μικρή Ελένη”, από το 23ο Νηπιαγωγείο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, που μας ανέφερε για ένα πρόγραμμα etwinning, που είχε το όνομά της και ότι θα μας μάθαινε παραδοσιακά παιχνίδια.Mετά  δεχτήκαμε την επίσκεψη της νέας μας φίλης, ένα avatar που δημιουργήσαμε στο voki, όπου μας είπε με την ωραία της φωνή, πληροφορίες για τα παιχνίδια που θα μας μάθει και την ρομποτική, με την μικρή μελισσούλα, το bee-bot.

 Ο ενθουσιασμός των παιδιών ήταν μεγάλος που θα διασκεδάζανε με  παιχνίδια στην αυλή, παιχνίδια στον υπολογιστή και παιχνίδια με το ρομποτάκι!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΕΛΕΝΗ!

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ 

ΑΡΙΑΔΝΗ ΚΑΠΠΗ

ETWINNING PROGECT ”THE LITTLE HELEN PLAYS WITH US AND LEARNS!#STEM3

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ETWINNING ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023 ΤΟ ΤΜΗΜΑ 1 ΤΟΥ 14ΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ETWINNING ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΄΄THE LITTLE HELEN PLAYS WITH US AND LEARNS ! STEM3. ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΑ ‘’ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΝ ΑΛΛΟΤΕ…ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ..ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ . ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ΄΄ Η ΜΙΚΡΗ ΕΛΕNΗ΄΄ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Η k.ΒΑΣΩ ΚΑΛΟΚΙΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΕΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΣ 23Ο  ΝΗΠ/ΓΕΙΟ ΚΑΙ Η MARIA SANTOS ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ. ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ 18 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ 1 ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ .ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ , ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ .

ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ 35 ΧΩΡΕΣ- ΕΛΛΑΔΑ ( 28) , ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (2), ΤΟΥΡΚΙΑ , ΡΟΥΜΑΝΙΑ-.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!!

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΑΡΙΑΔΝΗ ΚΑΠΠΗ