ETWINNING ΕΡΓΟ SAFE WATER SKILLS

”Μια ιστορία θα σου πω”.. με αφορμή τι άλλο…φωτογραφίες που τράβηξαν οι μικροί μας μαθητές.

Συνεργαστήκαμε πάλι με πολλά σχολεία ..γιατί πιστεύουμε πολύ στην αξία της συνεργασίας…και με  μεθοδολογικά εργαλεία τις ρουτίνες σκέψεις, οι μικροί μου μαθητές των, όπως και οι μαθητές απο το Νηπιαγωγείο Προμάχων-Πέλλας, Σκοτίνας Πιερίας, Νέας Σάντας Κιλκίς, και των Δημοτικών σχολείων Εκπαιδευτήρια Ανδρεάδη και 10ο Δημοτικό σχολείο Πτολεμαίδας, βλέπουν, σκέφτονται, αναρωτιούνται και δημιουργούν ιστορίες, με αφορμή φωτογραφίες που έβγαλαν τα ίδια. Οι ιστορίες αυτές, μαζί με τα  ιστογράμματα (αρχικά-τελικά),  αποτελούν δείκτη κατάκτησης της μεταγνώσης του προγράμματος safe water skills.

https://www.storyjumper.com/book/read/134771332/——– 

ETWINNING ΕΡΓΟ SAFE WATER SKILLS

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ……ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ …ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ …ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ…..

”Η θάλασσα είναι χαρά!” λοιπόν …

Έτοιμο το τραγούδι μας! Συνεργαστήκαμε με τα  Εκπαιδευτήρια Ανδρεάδη, το Νηπιαγωγείο Προμάχων Πέλλας, το Νηπιαγωγείο Σκοτίνας Πιερίας,το Νηπιαγωγείο Νέας Σάντας Κιλκίς .’Ολα έγιναν ..στίχοι , μελοποίηση , τραγούδι και μάλιστα σε μουσική ραπ.Μπορείτε να  ανοίξετε την εφαρμογή σε πλήρη οθόνη, να  κάνετε κλικ πάνω στην τραγουδίστρια για να ακούσετε το τραγούδι. Για να δείτε τους στίχους πατήστε enter

https://docs.google.com/presentation/d/15RgFLR671UlPPJQmWmwZjcMAUDTjCzJnP5t46zBswlI/edit?usp=sharing