Πώς μπορούμε να ενισχύσουμε την περιβαλλοντική συνείδηση και ευαισθητοποίηση

 

Αναμφισβήτητα, το νερό αποτελεί ένα θεμελιώδες αγαθό και αποτελεί έναν απαραίτητο φυσικό πόρο, με τους περιβαλλοντολόγους να προσπαθούν να αφυπνίσουν το κοινό, σχετικά με τη λειψυδρία και τις φυσικές καταστροφές και να ευαισθητοποιήσουν σχετικά με τη διαχείριση και τη χρήση του συνέχεια

Γιατί τα οργανικά οξέα είναι όξινα;

 

Αποτέλεσμα εικόνας για carboxylic acid resonance

Διαβάστε περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://blogs.sch.gr/khytas/wp-admin/post.php?post=86&action=edit

Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα

Ο Κρίστοφερ Μπουν είναι ένας παράξενος νέος και το μυαλό του δουλεύει με τρόπο ιδιαίτερο. Ξέρει πάρα πολλά για τα μαθηματικά και πολύ λίγα για τους ανθρώπους. Του αρέσει να φτιάχνει χάρτες και σχεδιαγράμματα, λατρεύει τα αστυνομικά μυθιστορήματα και το κόκκινο χρώμα. Δεν του αρέσει το κίτρινο και το καφέ, δεν αντέχει να τον αγγίζουν και δεν μπορεί να πει ψέματα. Ένα βράδυ βρίσκει νεκρό το σκύλο της γειτόνισσάς του κι αποφασίζει να ξεδιαλύνει το μυστήριο. Η αναζήτησή του όμως θα τον παρασύρει σε μονοπάτια δύσβατα, που οδηγούν στη χαμένη από καιρό μητέρα του. Καλείται τώρα να ξεδιαλύνει άλλα μυστήρια, αυτά του κόσμου των μεγάλων, πολύ πιο περίπλοκα από το απλό «Ποιος σκότωσε το σκύλο»…

Ένα εκπληκτικό σε σύλληψη μυθιστόρημα, που ρίχνει φως και στις πιο λεπτές εκφάνσεις του κόσμου γύρω μας.

Συμμετοχή στην εκπαιδευτική δράση «Ανακαλύπτοντας τον Περιοδικό Πίνακα»

Περιοδικός Πίνακας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, χάρη στην άρτια οργάνωση, τη συμμετοχή αρκετών ομάδων μαθητών και τη βοήθεια του καιρού η συγκεκριμένη δραστηριότητα στις 15 Δεκεμβρίου 2019 στους Αμπελόκηπους. Διαβάστε περισσότερα «Συμμετοχή στην εκπαιδευτική δράση «Ανακαλύπτοντας τον Περιοδικό Πίνακα»»

Ενημέρωση για θέματα Φυσικών καταστροφών

Ενημερωτική Ημερίδα

Πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου, παρουσία των καθηγητών και μαθητών του σχολείου μας με μεγάλη επιτυχία Διαβάστε περισσότερα «Ενημέρωση για θέματα Φυσικών καταστροφών»

Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης 2017 – 2018

Τη φετινή χρονιά θα υλοποιήσουμε πρόγραμμα με τίτλο:

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ  ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. Διαβάστε περισσότερα «Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης 2017 – 2018»