Απρ 06 2010

Άρθρα του/της ΑΡΓΥΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ

Τη Ρώμη προτιμούν οι Έλληνες για διακοπές του Πάσχα

Κάτω από: ΤΑΞΙΔΙΑ

show_image_newsspphp.jpg

Ρώμη σύμφωνα με έρευνα που έκανα ιστοσελίδα που συγκρίνει τις τιμές των ξενοδοχείων, η www.trivago.gr.

Όπως φαίνεται από την έρευνα οι Έλληνες φαίνεται πως επιλέγουν ολοένα και περισσότερο προορισμούς στο εξωτερικό για την έξοδό τους από το κλεινόν άστυ με πρώτη την Ρώμη, δεύτερη το Βερολίνο και στη συνέχεια το Λονδίνο και το Παρίσι.

Στην πέμπτη και έκτη θέση στις επιλογές των ταξιδιωτών είναι η Πάφος και η Κωνσταντινούπολη αντίστοιχα, ενώ μέσα στους δέκα προορισμούς, στην έβδομη θέση βρίσκεται η Αθήνα. Τις τρεις τελευταίες θέσεις καταλαμβάνουν η Βιέννη, το Αμβούργο και η Βουδαπέστη με την Μαδρίτη, τη Θεσσαλονίκη και το Άμστερνταμ να βρίσκονται πολύ κοντά στην πρώτη δεκάδα.

Στη λίστα των 50 πρώτων προορισμών στις προτιμήσεις των Ελλήνων για τη φετινή τους εξόρμηση κατά τη διάρκεια του Πάσχα, το 34% είναι ελληνικές και κυπριακές πόλεις (Πάφος, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδος, Λεμεσός, Μέτσοβο, Προταράς κ.α.), ενώ το 14% γερμανικές (Βερολίνο, Αμβούργο, Ντύσσελνορφ, Στουτγγάρδη, Νυρεμβέργη, Μόναχο κ.α.). Τέλος, εκτός Ευρώπης οι Έλληνες θα επισκεφθούν τη Νέα Υόρκη, τη Σιγκαπούρη και το Ντουμπάι.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια




Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση