Μαρ 30 2010

Άρθρα του/της ΑΡΓΥΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ

«Θεραπευτικά» ringtones για κάθε πρόβλημα

Κάτω από: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,ΥΓΕΙΑ

Επιλέξτε τον ήχο κλήσης σας ανάλογα με το πρόβλημά σας, προτείνει ιαπωνική εταιρεία, που ισχυρίζεται ότι μεταξύ άλλων, ανέπτυξε μια μέθοδο θεραπείας για τις ανοιξιάτικες αλλεργίες με τη χρήση του κινητού τηλεφώνου.

 clipboard01-44-thumb-medium.jpg

Η Japan Ringing Tone Laboratory υποστηρίζει ότι οι αλλεργικοί στη γύρη μπορούν να προστατευτούν με μια απλή κίνηση: Να περιμένουν μια κλήση στο κινητό τους τηλέφωνο ενώ κρατούν τη συσκευή κοντά στις μύτες τους.

Ο Ματσούμι Σουζούκι, επικεφαλής της Japan Ringing Tone Laboratory είναι ειδικός στα τεχνολογικά ηχητικά αποτυπώματα και γνωστός στις ΗΠΑ για την αναγνώριση φωνητικών μηνυμάτων του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Ο ίδιος, που είχε ηγηθεί της δημιουργίας μια συσκευής που μεταφράζει τα γαβγίσματα, ειδικεύεται πλέον στους ήχους κλήσεις.

Στην λίστα των “θεραπευτικών” ringtones προστίθενται αυτά που –όπως ισχυρίζεται η εταιρεία- βοηθούν στην απώλεια βάρους, ανταποκρίνονται στις ανάγκες του καθενός ανάλογα με το ζώδιό του , δίνουν λάμψη στην επιδερμίδα, χαρίζουν ενέργεια και όρεξη για δουλειά και εξαφανίζουν τα συμπτώματα του χανγκόβερ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια




Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση