Φεβ 04 2010

Άρθρα του/της ΑΡΓΥΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ

Το hotmail έγινε… ελληνικό

Το hotmail.gr, την ελληνική έκδοση της δημοφιλούς υπηρεσίας Windows Live Hotmail, ανακοίνωσε η Microsoft, δίνοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες χρήστες να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό στον οποίο μπορούν να συμπεριλάβουν όσους άλλους λογαριασμούς e-mail επιθυμούν.imerisia_large_t_1061_15304776_type11586.jpg

Στις υπηρεσίες του νέου Windows Live Hotmail συμπεριλαμβάνονται, εκτός της σύνδεσης όλων των λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν, ο απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος, η αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, η εύκολη πρόσβαση στο e-mail μέσω κινητού τηλεφώνου αλλά και η σύνδεση με το Windows Live Messenger.
Tο κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:
«Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα το hotmail.gr, την Ελληνική έκδοση της δημοφιλούς υπηρεσίας Windows Live Hotmail, που παρέχει υψηλή ταχύτητα, προστασία ενάντια στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία και ενισχυμένη ασφάλεια.
Οι Έλληνες χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό στο hotmail.gr και μέσα σε αυτόν να συμπεριλάβουν όσους λογαριασμούς e-mail επιθυμούν. Χάρη στα καινούργια χαρακτηριστικά του hotmail.gr, η διαδικασία μεταφοράς των περιεχομένων από έναν ήδη ενεργό λογαριασμό e-mail, σε ένα μόνο αποθηκευτικό χώρο στο Hotmail είναι ιδιαίτερα γρήγορη και απλή, διευκολύνοντας τη συγκέντρωση και διαχείριση των διαφορετικών λογαριασμών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μέσω ενός τόπου και ενός και μόνο προσωπικού κωδικού.
«Πιθανότατα να έχετε σκεφτεί κάποια στιγμή ότι θα θέλατε να έχετε μία εύκολη και απλή διεύθυνση e-mail αλλά δυστυχώς αυτή είναι πάντα πιασμένη. Έτσι καταλήγατε με μια διεύθυνση που ήταν δύσκολο να τη θυμάστε. Με την έναρξη λειτουργίας του ελληνικού Hotmail.gr, οι χρήστες μπορούν πλέον να σπεύσουν να κατοχυρώσουν τη διεύθυνση e-mail της αρεσκείας τους» δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Κική Καρακατσάνη, Windows Client Manager, Microsoft Ελλάς.
Οι συναρπαστικές υπηρεσίες του καινούργιου Windows Live Hotmail είναι οι εξής:
·        Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος: Επιτρέπεται η αποθήκευση όλων των e-mail, καθώς τo Hotmail προσφέρει πλέον απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο σε όλους τους λογαριασμούς e-mail.
·        Σύνδεση όλων των e-mail λογαριασμών σας σε ένα μόνο λογαριασμό: Για αυτούς που χρησιμοποιούν περισσότερους από έναν λογαριασμό e-mail, όπως Gmail, Yahoo mail κλπ., τώρα μπορούν με το Windows Live Hotmail να τους διαχειριστούν όλους, μέσα από το φάκελο «εισερχόμενα» του  Hotmail.
·        Έμφαση στην Ασφάλεια: Οι καινοτόμες τεχνολογίες της Microsoft βοηθούν στην αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και στην ενίσχυση της ασφάλειας. Η ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή τα spam e-mails μεταφέρονται αυτομάτως στο φάκελο ?Junk? με τη βοήθεια της τεχνολογίας ?SmartScreen?.
·        Εύκολη πρόσβαση στο e-mail μέσω του κινητού τηλεφώνου: Οι συσκευές που ενσωματώνουν το λειτουργικό Windows Mobile επιτρέπουν τον αυτόματο συγχρονισμό του e-mail με τις υπηρεσίες του Hotmail. Επιπλέον οι χρήστες τηλεφώνων που διαθέτουν εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα, έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο λογαριασμό τους μέσω ενός browser ή με την χρήση των αντίστοιχων τηλεφωνικών εφαρμογών, όπως το Nokia Messaging η το Blackberry client.
·        Σύνδεση με το Windows Live Messenger: Το online πρόγραμμα Windows Live Messenger είναι πλέον διαθέσιμο στο φάκελο «εισερχόμενα» του λογαριασμού Hotmail.
Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας e-mail λογαριασμό στο www.hotmail.gr από σήμερα κιόλας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια




Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση