Μαρ 16 2009

Άρθρα του/της ΑΡΓΥΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ

Απήγαγε… γάιδαρο για να τον σώσει από τα βασανιστήρια

 assets_large_t_420_2669124_type11495.jpg

Μια νέα ζωή, χωρίς ξυλοδαρμούς και βασανιστήρια, ξεκίνησε για τον συμπαθή γαϊδαράκο που για πολύ καιρό βίωνε την κακοποίηση στα χέρια του 80χρονου ιδιοκτήτη του στο Αργυροπούλι Τιρνάβου.

Το άτυχο ζώο απήγαγε κυριολεκτικά συγχωριανός του ιδιοκτήτη του, γιατρός στο επάγγελμα, για να το σώσει, και αφού του παρείχε φροντίδα στο σπίτι του το παρέδωσε στον δήμαρχο Τιρνάβου, ο οποίος το μετέφερε στο φιλόξενο πάρκο ζώων του δήμου.

Ο γιατρός Ανδρέας Κουτίνας, ο οποίος έπειτα από χρόνια διαμονής στην Ιταλία επέστρεψε στο χωριό του, δεν άντεχε να βλέπει καθημερινά τον 80χρονο γείτονά του να κακοποιεί τον γάιδαρο.

Παρά τις αλλεπάλληλες λογομαχίες μαζί του ο 80χρονος συνέχιζε να χτυπά ανελέητα το τετράποδο και η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο πριν από λίγες μέρες, όταν το χτύπησε τόσο βάναυσα που παραλίγο να του βγάλει το ένα μάτι.

Τότε ο γιατρός απήγαγε το ζώο, το φιλοξένησε για λίγες μέρες σε ζεστό και φιλικό χώρο του σπιτιού του και του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, και στη συνέχεια το παρέδωσε στον δήμαρχο Τιρνάβου Χρ. Κιτσίδη και στο πάρκο ζώων του δήμου.Στο φιλόξενο πάρκο ζώων του δήμου μεταφέρθηκε το άτυχο ζώο

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση