Δεκ 13 2008

Άρθρα του/της ΑΡΓΥΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ

ΚΑΝΑΔΑΣ Η γυναίκα των ονείρων σας μπορεί να είναι… ρομπότ

contentsegment_9544489w232_h250_r0_p0_s1_v1jpg.jpg

Καθαρίζει το σπίτι, μιλάει μόνο όταν είναι απαραίτητο, δεν γκρινιάζει, ξέρει ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό, είναι 20 χρόνων και όμορφη. Για πολλούς άνδρες θα ήταν ενδεχομένως η τέλεια γυναίκα. Σίγουρα είναι για τον Λι Τρουνγκ, έναν Καναδό ιαπωνικής καταγωγής, ο οποίος κατασκεύασε τη γυναίκα των ονείρων του στο εργαστήριό του. Η δημιουργία του δεν ήταν εύκολη. Ο 33χρονος επιστήμονας της πληροφορικής χρειάστηκε δύο χρόνια για να τελειοποιήσει την Άικο, όπως είναι το όνομά της, και ξόδεψε 16.000 ευρώ, φτάνοντας στο σημείο να πουλήσει το αυτοκίνητό του και να δανειστεί από τις τράπεζες.

Η Άικο είναι επίσης ικανή να αναγνωρίζει τα χρώματα, ορισμένα πρόσωπα, να διαβάζει στα αγγλικά και τα ιαπωνικά και να λύνει μαθηματικές εξισώσεις. «Δεν είχα ποτέ χρόνο για να ψάξω την ιδανική γυναίκα, επομένως η μόνη λύση ήταν να τη φτιάξω μόνος μου με τη βοήθεια της τεχνολογίας», δήλωσε ο ευτυχής σύζυγος για τη σύντροφο-ρομπότ.

Οργασμός. Προς το παρόν η Άικο δεν είναι προγραμματισμένη να κάνει σεξ. Αντιδράει, πάντως, με χαστούκι αν την αγγίξει κάποιος σε ορισμένα σημεία του σώματός της, ενώ μπορεί να προγραμματιστεί για να προσποιείται οργασμό, όπως βεβαιώνει ο Λι Τρουνγκ.

Ούτως ή άλλως, το σεξ φαίνεται να απασχολεί όλο και λιγότερο ανθρώπους και ρομπότ. Σύμφωνα με έρευνα, το 46% των γυναικών δεν έχει κανένα πρόβλημα να ζήσει για δυο βδομάδες χωρίς να κάνει έρωτα, αλλά τους είναι αδύνατον να αποχωριστούν το Διαδίκτυο για το ίδιο διάστημα. Στους άνδρες, πάντως, το ποσοστό είναι πολύ χαμηλότερο, καθώς φτάνει στο 30%.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια




Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση