Οκτ 31 2008

Άρθρα του/της ΑΡΓΥΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ

Εορταστικές εκδηλώσεις από το Τ.Τ.

Την παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης γιορτάζει σήμερα και το T.T. Ηellenic Post Bank με συνθήματα «Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός», «καλύτερη διαχείριση χρημάτων για καλύτερη ποιότητα ζωής», «αποταμίευση όχι μόνο μια φορά, αλλά κάθε μέρα».

Το Τ.Τ. συμμετέχει στον εορτασμό και διοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας. Ειδικότερα, στις 31 Οκτωβρίου, 1 και 2 Νοεμβρίου (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα θα βρίσκονται τοποθετημένα κατά μήκος του πεζόδρομου της οδού Ερμού. Από αυτά θα διανέμεται στο κοινό ενημερωτικό υλικό, κουμπαράδες του Τ.Τ., καθώς και κείμενο αναφορικά με την αποταμίευση, ενώ θα υπάρχουν δραστηριότητες, εκδηλώσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Από τη Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου, όλες οι δραστηριότητες θα μεταφερθούν στην πλατεία Συντάγματος, όπου θα παραμείνουν μέχρι και την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου. Στο πλαίσιο του προγράμματος «Πράσινες αυλές» που υλοποιείται από το Δήμο Αθηναίων, σε συνεργασία με το Τ.Τ., έχουν ήδη τοποθετηθεί κουμπαράδες σε 260 σχολικές μονάδες (458 σχολεία συνολικά) και το ποσό που θα συγκεντρωθεί από το περίσσευμα των μαθητών θα αναγράφεται καταμετρημένο σε επιταγές πάνω στους κουμπαράδες, που θα έχουν μεταφερθεί από τα σχολεία στην πλατεία Συντάγματος.

Σε εκδήλωση που θα γίνει την Τρίτη, 4 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί παρουσία του δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη και του προέδρου του Τ.Τ. Αγγελου Φιλιππίδη, το Τ.Τ. θα διπλασιάσει το συνολικό ποσό που συγκέντρωσαν οι μαθητές και θα το διαθέσει με τη σειρά του, για τη δενδροφύτευση των σχολικών αυλών.

www.naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια




Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση