Οκτ 28 2008

Άρθρα του/της ΑΡΓΥΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ

Μήνυμα για την επέτειο του «Οχι»

 obama_98.jpg

«Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου μας υπενθυμίζει την ηρωική συνεισφορά του ελληνικού λαού στη μάχη κατά του φασισμού στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο» τονίζει, εν τω μεταξύ, ο Μπαράκ Ομπάμα, σε μήνυμά του στους εορτασμούς της ομογένειας του Σικάγο για την ιστορική επέτειο του «Όχι».

Ο Μπαράκ Ομπάμα αναφέρεται στην «ισχυρή φιλία» του ιδίου και του υποψηφίου για την αντιπροεδρία, Τζο Μπάιντεν, με την ελληνοαμερικανική κοινότητα, κάνοντας ειδική μνεία στη «μεγάλη και ζωντανή ελληνική κοινότητα του Σικάγο», με την οποία, όπως υπογραμμίζει, «εργάστηκα πολύ στενά, υποστηρίζοντας πάντοτε τη συμμετοχή τής ευρύτερης ελληνικής κοινότητας στην αμερικανική πολιτική διαδικασία».

Ο Δημοκρατικός υποψήφιος υπογραμμίζει το σεβασμό και την εκτίμησή του στους Ελληνοαμερικανούς για την προσφορά τους σε όλες της πτυχές της αμερικανικής ζωής. «Η χώρα μας αντιμετωπίζει σοβαρές διεθνείς προκλήσεις στον 21ο αιώνα και είναι σημαντικό να μπορεί να βασίζεται στους συμμάχους μας. Γι’ αυτό θα συνεχίσω να εργάζομαι στενά με τους ελληνοαμερικανούς και να επαναφέρω τη στενή εταιρική σχέση με την Ελλάδα και τους άλλους Ευρωπαίους συμμάχους μας» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Τέλος, ευχαριστεί τους ομογενείς, οι οποίοι τιμούν όλους εκείνους «που πολέμησαν και χάθηκαν, για να είμαστε εμείς ελεύθεροι».

ΑΠΕ – ΜΠΕ


Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση