Οκτ 22 2008

Άρθρα του/της ΑΡΓΥΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ

Βράβευση του e-trikala από τον Δήμο Καλλιθέας

Κάτω από: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μια ακόμη επιβράβευση της πρωτοπόρας δράσης του e-trikala με την προώθηση της χρήσης του ασύρματου Internet από τον Δήμο Τρικκαίων προς όφελος των πολιτών ήλθε από τον Δήμο Καλλιθέας της Αθήνας και τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις «Παρέμβαση Πολιτών» και «Πρότυπη Πόλη» σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Καλλιθέας την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κύπρου της Καλλιθέα τιμώμενοι φορείς ήταν ο Δήμος Τρικκαίων και το γραφείο του e-trikala που δια του προϊσταμένου του κ. Οδυσσέα Ράπτη παρέλαβε το βραβείο για την πρωτοπόρο για τη χώρα μας κίνηση να εξασφαλίσει στους κατοίκους των Τρικάλων απεριόριστη πρόσβαση στο Internet με τη χρήση του WiFi.

Σκοπός της πρωτοβουλίας του Δήμου Καλλιθέας με την βράβευση αυτή ήταν η προώθηση της ψηφιακής σύγκλησης στο αστικό περιβάλλον και η εξοικείωση των νέων ανθρώπων με τις δυνατότητες του διαδικτύου, τον εκπαιδευτικό του χαρακτήρα και τη διαδραστικότητα.

Στους τομείς αυτούς η πρωτοποριακή δραστηριότητα του Δήμου Τρικκαίων και του e-trikala αποτελεί σημείο αναφοράς σε πανελλήνιο επίπεδο, γι? αυτό και η τιμητική βράβευση στην εκδήλωση της Παρασκευής. Με την διοργάνωση μάλιστα του Παγκόσμιου Συνεδρίου «Broadband Cities 2008» στην πόλη μας, η προβολή του Δήμου μας σε θέματα προώθησης της ευρυζωνικότητας αναμένεται να περάσει τα σύνορα της χώρας μας.

Πηγή:εφ «Πρωινός Λόγος» – Γραφείο Τύπου Δήμου Τρικκαίων

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση