Οκτ 19 2008

Άρθρα του/της ΑΡΓΥΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ

Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου

Κάτω από: ΕΚΘΕΣEΙΣ

Με κεντρικό θέμα Όνειρα και εφιάλτες, και τιμώμενη χώρα το Ηνωμένο Βασίλειο, διοργανώνεται για δεύτερη φορά από το υπουργείο Πολιτισμού και το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ), η Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 26 Ιανουαρίου 2009 στις εγκαταστάσεις της ΗELEXPO, στο Μαρούσι.
Στις τέσσερις μέρες λειτουργίας της έκθεσης, τα μικρά αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αγκαλιάσουν το βιβλίο και να ταξιδέψουν στον υπέροχο κόσμο της παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας.
Μια μαγική συνάντηση που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των νέων, θα διευρύνει τους ορίζοντές τους σε ό,τι αφορά το βιβλίο και θα προσελκύσει νέους αναγνώστες. Όλα αυτά σε μια λαμπερή γιορτινή ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους.
Κατά τη 2η Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη βιβλιοπαραγωγή της τιμώμενης χώρας και να παρακολουθήσουν το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα που θα σχεδιαστεί σε συνεργασία με το ΕΚΕΒΙ.
Επίσης, έχει σχεδιαστεί ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, με παιδικές παραστάσεις, συναντήσεις με αγαπημένους συγγραφείς και εικονογράφους, θεατρικά και μουσικά δρώμενα, εκθέσεις, εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, ημερίδες φιλαναγνωσίας, καθώς και προβολές ταινιών μικρού μήκους για παιδιά και νέους (Camera Zizanio) από το Διεθνές Φεστιβάλ Ολυμπίας.
Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά, από τις 9 το πρωί ώς τις 8 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια




Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση