Οκτ 16 2008

Άρθρα του/της ΑΡΓΥΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ

Δορυφορικό Σύστημα Προειδοποίησης Εκτάκτων Αναγκών

Κάτω από: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σημαντικό εργαλείο για το Νομό Γρεβενών είχε χαρακτηρίσει το Δορυφορικό Σύστημα Εποπτείας και Έγκαιρης Προειδοποίησης Εκτάκτων Αναγκών ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης αμέσως μετά την υπογραφή της Σύμβασης με την Εταιρεία « ΑΡΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Α.Ε.» μεταξύ του ιδίου και του Διευθυντή της Εταιρείας κ. Simeon Toptchiyski στις 17 Ιουλίου 2008
Την περασμένη Τρίτη ο Διευθυντής της παραπάνω Εταιρείας παρέδωσε στο Νομάρχη Γρεβενών και στο Γραφείο Πολιτικής Προστασίας τρία (GPS) ως δώρο της Εταιρείας. Η προσφορά αυτή τόνισε είναι στο πλαίσιο της σύμβασης που έχουμε με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών για το πρωτοποριακό έργο που κάνει, προσθέτοντας:
« Είστε η πρώτη Νομαρχία Πανελλαδικά που εφαρμόσατε αυτό το σύστημα και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Τα τρία GPS είναι ένα συμπλήρωμα υπηρεσιών στην προσπάθειά μας ως εταιρεία να βοηθήσουμε το δύσκολο έργο της πολιτικής προστασίας και της Πυροσβεστικής».
Από την πλευρά του ο νομάρχης Γρεβενών τόνισε πως είναι χρήσιμα εργαλεία, ιδιαίτερα τώρα, συμπλήρωσε, που μπαίνουμε στην χειμερινή περίοδο. Κύριος στόχος μας, κατέληξε, είναι οι πολίτες του Νομού αλλά και οι επισκέπτες να είναι και να αισθάνονται ασφαλής. Πρωτοπόρος και σε αυτόν τον τομέα ο νομός Γρεβενών?
ΑΑΖ

Η ΕΡΕΥΝΑ 16 Οκτωβρίου 2008

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση