Οκτ 02 2008

Άρθρα του/της ΑΡΓΥΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ

Ένα διαφορετικό “antivirus” για υπολογιστές

Κάτω από: WARNING

Στην Ιαπωνία, τη χώρα της υψηλής τεχνολογίας, δεν παρέχουν μόνο οι προγραμματιστές προστασία από τους ιούς των υπολογιστών, αλλά και οι…θεοί.
Στο ναό του Τόκιο “Κάντα -Μιογίν Σίντο” οι πιστοί μπορούν να πάνε τον υπολογιστή τους και να τον παραδώσουν στους ιερείς του.
Εκείνοι με τη σειρά τους, μέσα από πανάρχαιες τελετές, θα ζητήσουν από τους θεούς να βοηθούν και να προστατεύουν τον υπολογιστή, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του ναού.
Οι ναοί προσφέρουν προστασία στους πιστούς σε όλη τη ζωή τους μέσα από τελετουργίες και για οποιοδήποτε θέμα. Δεν είναι ασυνήθιστο για τους ιερείς, με μια μικρή αμοιβή, να πραγματοποιούν δεήσεις για την προστασία των πιστών από διάφορα αντικείμενα, όπως για παράδειγμα αυτοκίνητα ή σπίτια.

Εσείς bloggers του ΠΣΔ για να προστατέψετε το PC σας ακολουθήστε το παρακάτω μήνυμα που πήρα σήμερα από τη Λιάνα:

Η Ε.Ε. ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΗΜΕΣ.
ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ
ΤΙΤΛΟ ‘ΙNVITE’ H’ ‘ΙΝVITO’ ANEΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ, ΦΙΛΟΣ Η’ ΟΧΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΩΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΣΑΣ ΔΙΣΚΟ. ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ. ΕΤΣΙ ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ!!! ΕΙΝΑΙ Ο
ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΙΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ CNN KAI H MICROSOFT TO EΠIBEBAΙΩΝΕΙ ΩΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!! ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ MCAfee ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΛΥΣΕΙΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ
VITAL INFO TOY HARD DISK! KANTE COPY KAI STEILTE TO ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Προσέχουμε για να έχουμε…

Μία απάντηση μέχρι τώρα




Μια Απάντηση προς “Ένα διαφορετικό “antivirus” για υπολογιστές”

  1.   ΠΟστο 03 Οκτ 2008 στις 8:34 μμ     1

    @arganasta
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ 🙂

Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση