Σεπ 04 2008

Άρθρα του/της ΑΡΓΥΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ

Παγκόσμια αναγνώριση e-trikala από το site της Ericsson

Κάτω από: Γενικά

Παγκόσμια αναγνώριση και προβολή πέτυχε αυτές τις μέρες το έργο του e-trikala από το site της Ericsson, καθώς με άρθρο του στην κεντρική σελίδα αναφέρεται εκτεταμένα στο δίκτυο που έχει εγκατασταθεί στην πόλη μας προσφέροντας στους χρήστες του ΔΩΡΕΑΝ internet καθώς επίσης και στις ευρυζωνικές υπηρεσίες που παρέχει ο Δήμος Τρικκαίων.

Μάλιστα στην εισαγωγή του σχετικού άρθρου στο site της Ericsson αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι παρόλο που η Ελλάδα είναι η πιο καθυστερημένη ευρωπαϊκή χώρα όσον αφορά τις διαδικτυακές συνδέσεις (μόλις 1 σύνδεση σε 12 σπίτια), τα Τρίκαλα αποτελούν εξαίρεση καθώς σχεδόν το ένα τέταρτο των κατοίκων χρησιμοποιούν το ευρυζωνικό δίκτυο που έχει εγκατασταθεί στην πόλη. Τονίζεται επίσης ότι πρόκειται για την πρώτη ευρυζωνική πόλη της Ελλάδας.

Προβάλει τέλος το Παγκόσμιο Συνέδριο Ευρυζωνικών Πόλεων (Broadband Cities 2008 World Forum) που θα γίνει στα Τρίκαλα από τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου 2008, τονίζοντας ότι με την διοργάνωση αυτού του Συνεδρίου η πόλη των Τρικάλων γράφει ιστορία φιλοξενώντας μια παγκοσμίου εμβέλειας εκδήλωση.

Η ιστοσελίδα που μπορείτε να συνδεθείτε  είναι:
http://info.ericssonmail.com/nicelink/row/6649288G1wWL369hi6nHZW_1_832.html

Πηγή:Γραφείο Τύπου Δήμου Τρικκαίων

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια




Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση