Τα σχολεία της Ικαρίας στο χάρτη

Σήμερα, στα πλαίσια του μαθήματος της Πληροφορικής, ζήτησα από την Α τάξη του ΕΠΑΛ να τοποθετήσουν στο χάρτη τα σχολεία της Ικαρίας (οποιασδήποτε βαθμίδας).

Τα παιδιά, επειδή γνωρίζουν ακριβώς την τοποθεσία του κάθε σχολείου (τουλάχιστον για αυτά που πρόλαβαν να προσθέσουν), έπρεπε μόνο να εντοπίσουν το κάθε κτήριο και να προσθέσουν το σχετικό δείκτη.

Δυστυχώς, ένα πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ήταν η αδυναμία προσθήκης δεικτών από όλους τους υπολογιστές κι έτσι σε αυτούς τους υπολογιστές είχαμε μόνο τη δυνατότητα προβολής, αν και είχα ορίσει ότι η επεξεργασία του χάρτη θα ήταν (προσωρινά) διαθέσιμη σε όλους.

Μετά από τη μία ώρα μαθήματος λοιπόν, έχουμε τον, όχι πλήρη, χάρτη…

Ο χάρτης, στο μέλλον, μπορεί να συμπληρωθεί, μπορεί και όχι, καθώς τα μαθήματα τελειώνουν σε λίγες μέρες και εγώ δεν έχω τις γνώσεις για να βοηθήσω στη συμπλήρωσή του.

Πηγή – περισσότερα: https://aptlogs4evdilos.wordpress.com/2019/05/14/%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%87%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b7/


Βόλτα στην Ικαρία

Κατηγορίες: δημοτικό σχολείο, Διάφορα άλλα θέματα, εκπαίδευση, Ικαρία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.