Βίντεο έξω από τον (μικρό) Άγιο Χαράλαμπο

Στον Εύδηλο υπάρχουν δύο εκκλησίες, η μία μικρή και η άλλη μεγάλη, για τον Άγιο Χαράλαμπο. Δεν έχω περισσότερες σχετικές πληροφορίες· το μόνο που γνωρίζω είναι ότι τις χωρίζει μία απόσταση γύρω στα 200-300 μέτρα, αν υπολογίζω καλά.

φωτογραφία της μικρής εκκλησίας του Αγίου Χαράλαμπου στον Εύδηλο Ικαρίας
Άγιος Χαράλαμπος (μικρός ναός)

Σήμερα το απόγευμα λοιπόν, περπατώντας δίπλα στη μικρή εκκλησία, στον πλακόστρωτο δρόμο, είδα το φεγγάρι να έχει ανατείλει λαμπερό πάνω από το Καραβόσταμο (το χωριό που φαίνεται απέναντι, να ανηφορίζει από τη θάλασσα μέχρι και ψηλά στο βουνό) και σκέφτηκα «γιατί να μη θυμάμαι τη στιγμή με ένα βίντεο;»

Ο φωτισμός δεν είναι και ο καλύτερος και έχοντας την κάμερα στο χέρι, εκμεταλλεύθηκα τη θέα και άφησα το βίντεο με φυσικό ήχο. Ναι, φυσάει λίγο εδώ πέρα, βοριάς μάλιστα νομίζω, και σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού θα φυσάει και αύριο!
Ελπίζω να σας αρέσει…

Πηγή – περισσότερα: https://aptlogs4evdilos.wordpress.com/2019/04/18/%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%ad%ce%be%cf%89-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%81%cf%8c-%ce%ac%ce%b3%ce%b9%ce%bf-%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%bb%ce%b1%ce%bc%cf%80/


Βόλτα στην Ικαρία

Δημοσιεύθηκε στην Βίντεο, Εύδηλος, θάλασσα, Καραβόσταμο, λιμάνι, νύχτα. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.