«Επιμορφωτικά Σεμινάρια Μαΐου 2018 του Σχολικού Συμβούλου ΠΕ02»

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμεότι για τον «Απολογισμό και την Ανατροφοδότηση του διδακτικού έργου»κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά 2017-2018 στην οποία εφαρμόστηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά οΕξορθολογισμός και η Διαχείριση της διδακτέας ύλης των φιλολογικών σύμφωνα με τις αλλαγές του νέου Προγράμματος Σπουδών (ΠΣ) στα Γυμνάσια και τις οδηγίες του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) τόσο για τα Γυμνάσια όσο και για τα Λύκεια (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ) θα πραγματοποιηθούν δύοεπιμορφωτικά σεμινάριατα οποία απευθύνονται στους/στις εκπαιδευτικούς κλάδου (ΠΕ02) οι οποίοι υπηρετούν σε σχολικές μονάδες επιστημονικής ευθύνης μου, αρμοδιότητας της Δ/νσης Δ/θμιαςΕκπ/σης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας,με θέματα:«Απολογισμός και Αξιολόγηση των Φιλολογικών μαθημάτων Γυμνασίου» και«Απολογισμός και Αξιολόγηση των Φιλολογικών μαθημάτων Λυκείου» υπό την προϋπόθεση ότι οι εν λόγω εκπαιδευτικοί θα έχουν ολοκληρώσει τα διδακτικά τους καθήκοντα και ότι τα σχολικά προγράμματα θα αναδιαμορφωθoύν, ώστε να μη διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

 

 

Τα επιμορφωτικά σεμινάρια θα υλοποιηθούν σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

/ ΩΡΑ

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΘΕΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
Τρίτη

08-05-2018

5η, 6η και 7η διδακτικές ώρες

4ο Γυμνάσιο Αγρινίου «Απολογισμός και Αξιολόγηση των Φιλολογικών μαθημάτων Γυμνασίου»

 

Εισηγητής:

 

κ. Βετσόπουλος Απόστολος, Σχολικός Σύμβουλος κλάδου ΠΕ02 Π.Ε. Αιτ/νίας»

 

Οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ02 που διδάσκουν στα Γυμνάσια των Δήμων Αγρινίου, Αμφιλοχίας, Θέρμου, ΞηρομέρουκαιΑκτίου-Βόνιτσας επιστημονικής ευθύνης τού Σχολικού Συμβούλου κλ. ΠΕ02 κ. ΒετσόπουλουΑπ., αρμοδιότητας της Δ/νσης Δ/θμιαςΕκπ/σης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Τρίτη

10-05-2018

5η, 6η και 7η διδακτικές ώρες

3ο ΓΕ.Λ. Αγρινίου Απολογισμός και Αξιολόγηση των Φιλολογικών μαθημάτων Λυκείου»

 

Εισηγητής:

 

κ. Βετσόπουλος Απόστολος, Σχολικός Σύμβουλος κλάδου ΠΕ02 Π.Ε. Αιτ/νίας

 

 

Οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ02 που διδάσκουν στα Λύκεια των Δήμων Αγρινίου, Αμφιλοχίας, Θέρμου, Ξηρομέρου καιΑκτίου-Βόνιτσαςεπιστημονικής ευθύνης τού Σχολικού Συμβούλου κλ. ΠΕ02 κ. ΒετσόπουλουΑπ., αρμοδιότητας της Δ/νσης Δ/θμιαςΕκπ/σης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

 

Επισημαίνεται ότι η μετακίνηση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών θα πραγματοποιηθεί χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο.

 

 

Ο Σχολικός Σύμβουλος

 

 

 

ΔρΑπόστολος Βετσόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *