Επιμορφωτικά Σεμινάρια Απριλίου-Μαΐου 2017

ΘΕΜΑ: «Επιμορφωτικά Σεμινάρια Απριλίου-Μαΐου 2017 του Σχολικού Συμβούλου ΠΕ02»

ΣΧΕΤ.: «Φ.1.4β/ΚΔ/3410/31-03-2017 Απόφαση Περιφ/κού Διευθυντή Εκπ/σης Δυτ. Ελλάδας»

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι για τον Απολογισμό και την ανατροφοδότηση του διδακτικού έργου κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά 2016-2017 που εφαρμόστηκε ο Εξορθολογισμός και η Διαχείριση της διδακτέας ύλης των φιλολογικών σύμφωνα με τις αλλαγές του νέου Προγράμματος Σπουδών (ΠΣ) στα Γυμνάσια και τις οδηγίες του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) τόσο για τα Γυμνάσια όσο και για τα Λύκεια (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ) θα πραγματοποιηθούν δύο επιμορφωτικά σεμινάρια τα οποία απευθύνονται στους/στις εκπαιδευτικούς κλάδου (ΠΕ02) οι οποίοι υπηρετούν σε σχολικές μονάδες επιστημονικής ευθύνης μου, αρμοδιότητας της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, με θέματα «Απολογισμός και Αξιολόγηση των Φιλολογικών μαθημάτων Γυμνασίου» και «Απολογισμός και Αξιολόγηση των Φιλολογικών μαθημάτων Λυκείου» υπό την προϋπόθεση ότι οι εν λόγω εκπαιδευτικοί θα έχουν ολοκληρώσει τα διδακτικά τους καθήκοντα και ότι τα σχολικά προγράμματα θα αναδιαμορφωθoύν, ώστε να μη διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

Τα επιμορφωτικά σεμινάρια θα υλοποιηθούν σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

/ ΩΡΑ

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΘΕΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
Τρίτη

25-04-2017

5η, 6η και 7η διδακτικές ώρες

4ο Γυμνάσιο Αγρινίου «Απολογισμός και Αξιολόγηση των Φιλολογικών μαθημάτων Γυμνασίου»  

Οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ02 που διδάσκουν στα Γυμνάσια των Δήμων Αγρινίου και Αμφιλοχίας, επιστημονικής ευθύνης τού Σχολικού Συμβούλου κλ. ΠΕ02 κ. Βετσόπουλου Απ., αρμοδιότητας της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Τρίτη

02-05-2017

5η, 6η και 7η διδακτικές ώρες

5ο ΓΕ.Λ. Αγρινίου «Απολογισμός και Αξιολόγηση των Φιλολογικών μαθημάτων Λυκείου»  

Οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ02 που διδάσκουν στα Λύκεια των Δήμων Αγρινίου και Αμφιλοχίας, επιστημονικής ευθύνης τού Σχολικού Συμβούλου κλ. ΠΕ02 κ. Βετσόπουλου Απ., αρμοδιότητας της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

 

Επισημαίνεται ότι η μετακίνηση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών θα πραγματοποιηθεί χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο.

 

 

Ο Σχολικός Σύμβουλος

 

 

 

Δρ Απόστολος Βετσόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *