Προκήρυξη λογοτεχνικού διαγωνισμού

ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση προκήρυξης λογοτεχνικού διαγωνισμού»

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους σε θέματα Παιδείας και Πολιτισμού, προκηρύσσουν λογοτεχνικό διαγωνισμό που απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου όλης της Ελλάδας με θέμα «Ο ξένος-ο άλλος-ο διαφορετικός» κατά το σχολικό έτος 2014-2015.

Τα χρονικά όρια του διαγωνισμού ορίζονται από την 28η Σεπτεμβρίου 2014 ως την 28η Ιανουαρίου 2015.

Τα έργα που θα διακριθούν θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση που θα οργανώσει τον Φεβρουάριο το Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Πατρών, σε συνεργασία με την Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης, με δυο ξεχωριστές βραβεύσεις και επαίνους για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Ο διαγωνισμός έχει εγκριθεί με την υπ’ αρ. πρωτ. Δ6/193871/01-12-2014 της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.).
Συνημμένα σας διαβιβάζουμε την προκήρυξη του διαγωνισμού και σας ενημερώνουμε ότι ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος (link) της ιστοσελίδας του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Πανεπιστημίου Πατρών που αφορά στην προκήρυξη και διεξαγωγή του εν λόγω διαγωνισμού είναι ο ακόλουθος:

Δείτε τους όρους συμμετοχής εδώ: (αρχείο pdf)

Διαβιβαστικό έγκρισης εδώ: (αρχείο pdf)

Ο Περιφερειακός Δ/ντής
Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτ. Ελλάδας
Γεώργιος Παναγιωτόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *