Διδασκαλία μαθημάτων στην Α΄ Γυμνασίου με τη χρήση του ψηφιακού εξοπλισμού

Με εγκύκλιο που υπέγραψε ουφ. Παιδείας Α. Δερμεντζόπουλος καλούνται οι Διευθυντές των Γυμνασίων που συμμετείχαν στο «Πρόγραμμα πιλοτικής εισαγωγής διαδραστικών συστημάτων και συναφούς εξοπλισμού στην τάξη για μια ψηφιακά υποστηριζόμενη διδασκαλία» – Πρόσκληση 78 με αρ. 8671/09-06-2010 της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και προμηθεύτηκαν διαδραστικούς πίνακες μέσω της Σχολικής Επιτροπής, να αξιοποιήσουν τον ψηφιακό εξοπλισμό που έχουν προμηθευτεί.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι Διευθυντές να εισηγηθούν στο σύλλογο διδασκόντων, ώστε κατά την ανάθεση των μαθημάτων της Α΄ τάξης να δοθεί προτεραιότητα στους εκπαιδευτικούς που το επιθυμούν και έχουν επιμορφωθεί στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των ΤΠΕ στη Διδακτική Πράξη» (Επιμόρφωση Β΄ Επιπέδου ΤΠΕ) του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ (2007-2013), η οποία υλοποιήθηκε με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Κ.Τ).

Για να δείτε την εγκύκλιο επιλέξτε τον σύνδεσμο: Διδασκαλία μαθημάτων στην Α΄ Γυμνασίου με τη χρήση του ψηφιακού εξοπλισμού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *