Feed
Άρθρα
Σχόλια

Υπάρχουν μερικές στιγμές που μας αλλάζουν ολοκληρωτικά τη ζωή.Κάποιες προς το καλύτερο και άλλες προς το χειρότερο. Σε αυτό το άρθρο θα σας μιλήσω για έναν αθλητή με μεγάλη καρδιά και δύναμη ψυχής. Ο λόγος για τον Bruce Cook.

Ο Bruce Cook είναι ένας  αναβάτης FMX από το Τορόντο του Καναδά ο οποίος είναι μέλος της ομάδας του Nitro Circus . Έγινε γνωστός ως ο πρώτος παραπληγικός που κατάφερε να κάνει backflip.

Στις 3 Ιανουαρίου του 2014, ο Bruce είχε ένα τρομακτικό ατύχημα καθώς έκανε μια προσπάθεια να γίνει ο πρώτος αναβάτης που κατάφερε ένα Double Front Flip. Το αποτέλεσμα ήταν ολέθριο αφού τραυματίστηκε στην σπονδυλική στήλη και έτσι του κόστισε τον έλεγχο των κάτω άκρων του. Το ατύχημα συνέβη σε μια εκπομπή Nitro Circus Live στο Χάμιλτον του Οντάριο .

Ενενήντα μήνες μετά το ατύχημα του, ο Cook έδειξε πως κανείς δεν πρέπει να το βάζει κάτω, επέστρεψε ξανά στην οδήγηση με μια τροποποιημένη μοτοσυκλέτα. Η μοτοσυκλέτα του επιτρέπει να σηκωθεί ψηλά χωρίς να μπορεί να μετατοπιστεί το σώμα του από αυτήν σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, πράγμα που καθιστά τα ακροβατικά πιο επικίνδυνα.

Στις 15 Οκτωβρίου 2015, μόλις ένας μήνας από τότε που άρχισε να οδηγεί πάλι, έκανε το πρώτο του backflip μετά το ατύχημα κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής Nitro Circus . Ο ίδιος δεν φοβάται πια και συμβουλεύει όσους βιώνουν κάτι παρόμοιο , ” Ποτέ μην λες δεν μπορώ, η ζωή είναι μικρή για να λες κάτι τέτοιο..”

Δείτε ένα σχετικό βίντεο :

 

1 σχόλιο προς “Μαθήματα ζωής από έναν αθλητή με δύναμη ψυχής..”

  1. πολύ ωραία η δουλειά σου μέχρι στιγμής Αθηνά, συνέχισε έτσι…

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων