Ελπιδοφόρο μήνυμα η προσέλευση νέων Αιμοδοτών στην Εθελοντική Αιμοδοσία του Μακρυχωρίου

1Ακόμη μία πολύ επιτυχημένη προγραμματισμένη Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Αιμοδοτών Μακρυχωρίου ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Μακρυχωρίου. Την αιμοδοσία συντόνισε το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Οι αιμοδότες μας, απόλυτα συνειδητοποιημένοι και συνεπείς, συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο προσωπικό της Αιμοδοτικής Κλινικής του Γ.Ν.Λ. Λάρισας. Το ελπιδοφόρο μήνυμα αυτής της αιμοδοσίας ήταν η συμμετοχή πολλών νέων κοριτσιών και αγοριών! Συγχαρητήρια σε όλους τους αιμοδότες, αποτελείται υγιές παράδειγμα προς μίμηση για τους όλους νέους, προσφέροντας αίμα, προσφέροντας ζωή!

2

Ευχαριστούμε πολύ την κ. Ανδρούτσου Σωτηρία, γιατρό του Κέντρου Αιμοδοσίας Γ. Ν. Λάρισας, καθώς και τους άξιους συνεργάτες της για το ευχάριστο κλίμα της αιμοδοσίας.

Για τις μπλούζες που προσφέρθηκαν στους αιμοδότες ευχαριστούμε το Δημοτικό Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και  Παιδείας Τεμπών (ΔΟΠΑΠΕΠΤ).

Για εσάς που δεν μπορέσατε να συμμετέχετε, μπορείτε αν επιθυμείτε να δώσετε αίμα στην Αιμοδοτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας για το Σύλλογο Αιμοδοτών Μακρυχωρίου. Η επόμενη αιμοδοσία είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 25 Σεπτέμβρη 2016.

Για οποιοδήποτε κάλυψη σε αίμα τηλεφωνείτε στο 6984491444.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση