Επίσκεψη μαθητών και εκπαιδευτικών του 1ου 12/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Ιτέας στη Σικελία στα πλαίσια του προγράμματος Comenius.

Στα πλαίσια του προγράμματος COMENIUS με θέμα την υγιεινή διατροφή και τίτλο: «Healthy me, Healthy you, Healthy us», 20 μαθητές και 6 εκπαιδευτικοί του 1ου 12/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Ιτέας επισκέφθηκαν το 1ο Δημοτικό Σχολείο του SanCataldo της Σικελίας από 2-10 Νοεμβρίου 2013.

Εκεί οι μαθητές μας συμμετείχαν σε κοινές εκπαιδευτικές δραστηριότητες με μαθητές από την Ιταλία, Πορτογαλία και την Πολωνία, γνώρισαν την ιταλική κουλτούρα και γεύτηκαν την ιταλική κουζίνα. Ταυτόχρονα οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας συνεργάστηκαν και αντάλλαξαν απόψεις πάνω σε εκπαιδευτικά θέματα με συναδέλφους από τη Σκωτία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Τουρκία, την Πολωνία και την οικοδεσπότρια Ιταλία.

Παράλληλα μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε αξιοθέατα της Σικελίας νιώθοντας ιδιαίτερη υπερηφάνια για τα μνημεία του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού της «Μεγάλης Ελλάδας».


       Η παιδαγωγική ομάδα του
Comenius

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση